вести

2016.09.23
ФОТОГРАФИЈА"ПРАВОСЛАВЉЕ НА ИНТЕРНЕТУ"
2016.04.09
Поводом наше годишњице, нећу се много бавити статистиком и дешавањима последњих годину дана. Генерално, активност нам није на завидном нивоу. Сви статистички подаци су доступни на нашем сајту. Као и претходне године, отворили смо неколико изложби и покушали одржати сајт у животу.
2015.10.05
Морали смо одложити нашу нову изложбу због свакодневних обавеза. Настављамо са радом и продужавамо рок за слање Ваших фотографија.
2015.06.25
Бранислав Бацковић, Бацко, мајстор фотографије ФСС из Лознице, изненада је преминуо синоћ у Коронарној јединици Интерног одељења.
Бацко ће остати упамћен као човек велике енергије, добар пријатељ и фотограф са великим бројем награда и признања.
2015.04.24
Пошто је прошла кратка Божићна пауза, враћамо се презентацијама фотографија и аутора које смо одабрали у 2014. год. Подсећамо вас да уредничко особље и претходно изабрани победници, одабирају по једну фотографију месечно.

Победник у мају је био Славомир Кирилук (slawek). Његова фотографија приказује фреску у цркви светогДуха у Биалистоку, која је била ново израђена.
2015.04.10
Данас славимо нашу годишњицу. Овога пута то је велика петак, пре 11 година је била субота, у време када се Света Светлост јавља. Што се тиче интернета можемо рећи да смо веома стари сајт и надамо се да смо и даље веома важни и неопходни за Цркву.

Драго нам је што свих ових година представљамо лепоту православља и покушавамо да будемо права панордоксна заједница.
2015.04.10
Припремајући изложбу резимирали смо нашу активност и одлучили смо да изаберемо једну најбољу фотографију
из сваког месеца. Фотографије ће бити изабране од стране победника осталих месеци и редакција. Ово радимо од априла 2004. године, када смо креирали наш сајт. Први победник је била Јоанна Колерска (асиа_о).
2015.03.17
Овим е-маилом желимо да вас замолимо да потврдите своје поднеске и да вас замолимо да нам помогнете са прикупљањем фотографија из других земаља (можете послати још фотографија чак и ако сте већ послали 5). Желимо да наша изложба буде што је могуће већа.
2015.02.11
Драги пријатељи, за све оне који су већ послали фотографије - хвала вам! За оне који нису - имамо добре вести! Нисмо успели да свакога на његовом матерњем језику обавестимо па смо одлучили да продужимо рок до 27. фебруара.
2015.01.03
Пре него што почну радови на развоју сајта желим да коначно почне прикупљање фотографија за нашу 10. годишњицу изложбе. Надам се да можемо створити нешто више од пуке изложбе, можда фото албум, календар, fotocast или slideshow. Сврха је да се представите фотографије ван мреже и да их види што више људи.
1 2 3 4 ... next
change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip