Albanian Bulgarian English French Georgian Greek Polish Romanian Russian Serbian Ukrainian

We are sorry, but we are having difficulty offering a version in this language

Because OrthPhoto is dependant on a totally volunteer editorial team. and currently we do not have anyone to translate and manage the site in your language, we apologize that some translations posted here may be out of date, and others have to be in English. To change this we invite you to join our editorial team (write to info@orthphoto.net). It is not hard work, but it is a great gift to your Church, your country, and others who speak your language.

The Dormition of the Mother of God feast in Wojnowo Convent
The Dormition of the Mother of God feast in Wojnowo Convent
Jarosław Charkiewicz [jarek11]
Reader ordination
Reader ordination
Aleksander Wasyluk [alik]
silence in the evening
silence in the evening
TATAR OVIDIU TEODOR [ovidiutatar]
 The Church of Resurrection of Jesus Christ in Valjevo
The Church of Resurrection of Jesus Christ in Valjevo
Sreten Pantelic [felix]
Рождение в новую жизнь
Рождение в новую жизнь
Larisa Belova [kcenia.belova ]
 The Transfiguration church of Grabarka
The Transfiguration church of Grabarka
Jarosław Charkiewicz [jarek11]
Vesper on nameday of Metropolitan Athanasios of Limassol
Vesper on nameday of Metropolitan Athanasios of Limassol
Aleksander Wasyluk [alik]
Иверский монастырь. Кострома
Иверский монастырь. Кострома
Margarita Tolmacheva [tolmargarita]
photo of the week

[En]:New photos

[En]:From the archive: 20182020.04.06
We have decided to organize online meeting to speak about orthodox photography and future of OrthPhoto project.
Please join our online discussion on Wednesday 8th of April
2019.12.21
E gjithë kjo rrethanë e jashtëzakonshme dhe e dhimbshme, na detyron të shtyjmë ceremoninë e ndarjes së çmimeve, e promovimit të albumit fotografik “Ngjyrat e Orthodhoksisë Shqipëria” dhe të çeljes së ekspozitës me fotografi pjesëmarrëse në konkurs (të cilat ishin programuar për t’u zhvilluar në muajin dhjetor, përpara të kremtes së Krishtlindjeve), për një periudhë më të vonë, në 19 të muajit janar të vitit 2020.

I would like to congratulate you and wish you the fullness of the blessings of our Lord for your work, which helps to communicate the beauty of Christ and His Church to all of us the users and viewers of Orthphoto.net


change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip