Albanian Bulgarian English French Georgian Greek Polish Romanian Russian Serbian Ukrainian
Church of the Nativity of Our Lady, Râșca, Suceava County
Church of the Nativity of Our Lady, Râșca, Suceava County
Marian Gabriel-Constantin [gabrielmarian]
Храм Святых Царственных мучеников в с. Ерёмино
Храм Святых Царственных мучеников в с. Ерёмино
[AlexandraP]
Abp Chrystodoulos
Abp Chrystodoulos
Aleksander Wasyluk [alik]
Ιερά Μονή Γρηγορίου
Ιερά Μονή Γρηγορίου
Bogdan Misiejuk [bogdan]
фотография на седмицата
OrthPhoto Awards

Нови снимки

Снимки от архива: 2019

2021.05.02
Уебсайтът за споделяне на снимки Orthphoto.net има удоволствието да обяви началото на нов международен фотоконкурс, озаглавен „OrthPhoto Awards ”. Конкурсът, който е насочен към всички професионални и любители фотографи, предоставя възможност чрез визуалното изкуство да се сподели с по-широка аудитория красотата на Православието и културата на християнските народи.
2021.04.17
Междупарламентарната асамблея на православието (М.А.П) www.eiao.org в контекста на своята дейност за популяризиране и запазване на християнската православна култура и в сътрудничество с уебсайта OrthPhoto.net организира третия поред конкурс за фотография и кани всички заинтересовани да участват в него. Целта на състезанието е да подчертае концепцията за „Божията Мъдрост“ в съвременния свят и да популяризира храмовете, издигани в нейна чест от векове.

May God bless all the work that you and your colleagues are undertaking in support of the missionary outreach of the Orthodox Church. It is deeply encouraging to note the positive effect of your imaginative venture.


смяна на езика:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip