Albanian Bulgarian English French Georgian Greek Polish Romanian Russian Serbian Ukrainian

We are sorry, but we are having difficulty offering a version in this language

Because OrthPhoto is dependant on a totally volunteer editorial team. and currently we do not have anyone to translate and manage the site in your language, we apologize that some translations posted here may be out of date, and others have to be in English. To change this we invite you to join our editorial team (write to info@orthphoto.net). It is not hard work, but it is a great gift to your Church, your country, and others who speak your language.

Велики Зворник
Велики Зворник
Goran Avram [modran1458]
Рождество-Богородичный Санаксарский мужской монастырь
Рождество-Богородичный Санаксарский мужской монастырь
Margarita Tolmacheva [tolmargarita]
Недеља на духове
Недеља на духове
Aleksa Stojković [AleksaSrbin]
Cerkiew Podwyższenia Krzyża Pańskiego w Kozanach
Cerkiew Podwyższenia Krzyża Pańskiego w Kozanach
Michal Dziewiatowski [MichalD]
Ikona św. Nektariusza w Sakach
Ikona św. Nektariusza w Sakach
Łukasz Troc [lukasz]
Solovetsky Monastery, 1991
Solovetsky Monastery, 1991
Jarosław Charkiewicz [jarek11]
photo of the week
Hagia Sophia OrthPhoto Awards

[En]:New photos

[En]:From the archive: 2011

2020.04.06
We have decided to organize online meeting to speak about orthodox photography and future of OrthPhoto project.
Please join our online discussion on Wednesday 8th of April
2019.12.21
E gjithë kjo rrethanë e jashtëzakonshme dhe e dhimbshme, na detyron të shtyjmë ceremoninë e ndarjes së çmimeve, e promovimit të albumit fotografik “Ngjyrat e Orthodhoksisë Shqipëria” dhe të çeljes së ekspozitës me fotografi pjesëmarrëse në konkurs (të cilat ishin programuar për t’u zhvilluar në muajin dhjetor, përpara të kremtes së Krishtlindjeve), për një periudhë më të vonë, në 19 të muajit janar të vitit 2020.

I would like to congratulate you and wish you the fullness of the blessings of our Lord for your work, which helps to communicate the beauty of Christ and His Church to all of us the users and viewers of Orthphoto.net


change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip