orthphoto.net > forum > Orthphoto
Orthphoto [discussion about website]
КОНКУРС ЗА 9. МЕЂУНАРОДНУ ИЗЛОЖБУ ФОТОГРАФИЈА "ПРАВОСЛАВЉЕ НА ИНТЕРНЕТУ"
2014-11-13 22:54 - Danijela  
Video reportaza sa izlozbe u Beocinu:
https://www.youtube.com/watch?v=k7CLTirmDWc
2014-11-02 17:42 - Danijela  
Победничка фотографија на деветом конкурсу „Православље на интернету“, по мишљењу жирија Фото кино и видео савеза Војводине, ауторско је дело Sergeyа Fandikovа из Украјине, из града Доњецка. Другу награду освојила је Снежана Лукић из Новог Сада, а трећа је припала Алекси Стојковићу из Београда.

Најбољу колекцију фотографија на овогодишњем конкурсу имао је Aleksander Wasyluk из Пољске. Другу награду за колекцију добио је Piotr Lozowik из Пољске, а трећу Екатерина Кудрјавцева Милетић из Крагујевца.

Жири у саставу Душан Живкић и Синиша Бубњевић похвалио је радове аутора у обе конкуренције. За фотографију су истакли дела Angelе Usmanovе из Русије, Владимира Мијаиловића из Пожеге и Сретена Пантелића из Ваљева, док су у конуренцији за колекцију похвалили рад Igorа Sadowskog из Пољске.

Од ове године у знак сећања на идејног творца ове изложбе Саву Драгојловића установили смо специјалну награду која носи његово име. Награђену фотографију коју је бирао жири организатора изложбе снимио је Владимир Мијаиловић из Пожеге.

Задовољство нам је да саопштимо да су учешће на конкурсу узела 82 аутора из десет земаља ( Русија, Пољска, Украјина, Македонија, Немачка, USA, Босна и Херцеговина, Аустралија, Црна Гора, Србијa) и 25 градова Србије са 351 фотографијом. Жири је прихватио 251 фотографију 79 аутора.

Свечано отварање 9. Међународне изложбе фотографија „Православље на интернету“ одржаће се у суботу, 8. новембра 2014. године у Дому културе у Беочину у 19,00 часова. Позивамо Вас да будете наши драги гости.

Друштво „Беофото“ Беочин

http://www.beofoto.rs/
2014-07-29 09:45 - Danijela  
Поштовани пријатељи,
упућујемо Вам позив за учешће на традиционалној 9. Међународној изложби фотографија под називом "Православље на интернету", а коју организује Друштво љубитеља фотографије, филмских и видео остварења "БЕОФОТО" из Беочина.
На конкурс се шаље до пет фотографија православног садржаја у електронском облику, формата 20x30 (20,3 x 30,5) у 300 dpi. Право учешћа имају фотографије које су пре тога објављене на било којој интернет адреси. Као доказ, аутори су дужни да уз фотографију пошаљу и линк ка истој. Котизација се не плаћа. Фотографије слати на мејл адресу: ademovski@gmail.com
У конкуренцију за избор најуспешнијих радова узимаће се фотографије пристигле закључно са 5. октобром 2014. године. Жири Фото кино и видео савеза Војводине од прихваћених радова изабраће до 100 фотографија које ће се наћи у каталогу и на изложби чије је отварање заказано за суботу, 8. новембра 2014. године у 19,00 часова у Дому културе у Беочину .
Признања и похвале доделиће се у појединачној конкуренцији као и за колекцију фотографија. Од ове године уводи се награда „Сава Драгојловић“ за најбољу фотографију домаћег аутора у избору жирија организатора.
Лице за контакт: Исмет Адемовски – Иса, председник Друштва „Беофото“ Беочин
062 233 394 и 065 8859 818
Уколико неко жели у својој режији да одради фотографије, исте може послати на адресу:
Друштво "Беофото" Беочин
21 300 Беочин
ул. Јована Грчића Миленка број 27
Србија
1

change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip