новини

2015.07.15

Международният сайт за православна фотография ОртФото набира стажанти по програма „Еразъм”

 ОртФото обявяват конкурс за 2ма стажанти от България и Грузия по програма „Еразъм” на Европеския съюз. Стажантите ще работят в ОртФото – православна неправителствена организация със седалище в Полша, гр Бялисток.
Стажантската програма е подходяща за студенти и млади хора, които се интересуват от видеопродукция, фотография и графичен дизайн. Препоръчително е стажантите да са свързани с Православието.

Времетраене:
15 септември 2015 – 15 юни 2016

Условия за настаняване и пребиваване:
- осигурено настаняване;
- 85 евро месечно за лични разходи;
- 80 евро месечно за храна;
- покрити разходи за местен транспорт;
- самолетни билети от и до Полша, до 275 евро;
- курс по полски език – 2 пъти седмично (всички учебни материали са за сметка на програмата);
- 2 едноседмични курса с всички доброволци по програма „Еразъм”: първият ще е във Варшава и ще запознае участниците с Полша и полската култура, а вторият в Торун – за запознаване с работата в конкретната организация.

Основни отговорности:
Стажантите ще работят в офиса на организацията ОртФото и ще имат възможност да натрупат опит и познания в сферата на изграждането и укрепването на мрежи от неправителствени организации в областта на православието, както и в създаването и поддържането на контакти с неправителствени организации от цял свят. Преките отговорности на стажантите ще са свързани с планиране и изпълнение на ежедневни задачи в офиса на организация, помощ при подготовката на видео и фото продукции, организирането на изложби, поддържането на контакти с партньори.

Изисквания към кандидатите:
- да са на възраст между 18 и 30 години;
- владеене на английски или руски език на ниво, достатъчно за ежедневна комуникация;
- познанията в областта на графичния дизайн, видеопродукциите, фотографията, програмирането, писането на текстове са предимство, но не са задължителни, ако кандидатите имат интерес за обучение в съответните области.

Кандидатстване:
Моля изпращайте своите автобиографии на адрес: alik@orthphoto.net
Краен срок за кандидатстване: 03 август 2015 г.

Teodora Tancheva
смяна на езика:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip