новини

 13 години с OrthPhoto – ново начало
2017.04.10

13 години с OrthPhoto – ново начало

Днес, 10.04.2017г. празнуваме 13 години от деня, в който открихме нашия сайт (беше през велика Неделя – по време, когато Светият огън беше запален в Йерусалим).
След толкова много години и постижения всичко, което беше свършено го дължим на доброволчески екип състоящ се от хора с различна националност. През последните години, поради мои лични ангажименти сайтът не беше управляван по начина, по който трябваше. В крайна сметка взех решението да приключа друг голям църковен проект (http://www.wiadomosci.cerkiew.pl/news.php?id_n=1044), надявайки се да помогне и на двата проекта да бъдат развити по по-добър и по-бърз начин.
Вече постигнахме нашият първи успех с OrthPhoto: Току-що публикувахме 3-тото издание на албума „Цветовете на Православието. Полша“ и ще отворим изложби във Вилнюз, Хелзинки, Санкт Петербург, Москва, Екатеринбург и Иркутск това лято.
В процес на обмисляне съм за още няколко нови проекта (албуми, изложби, състезания, симпозиуми и др.) и главната задача засега е да подновим дизайна на сайта ни. Ако желаете да станете част от този процес пишете ни на адрес info@orthphoto.net
Нуждаем се от Вас в международният ни отбор. Коментирайте и ни вдъхновете с идеи преди да започнем работа по обновлението. По този начин сайтът ще бъде повече полезен за Вас и нашите църкви и само чрез Вашата подкрепа би било възможно да го постигнем. Обещавам да прочета много внимателно вашите идеи и да ги приложа доколкото е възможно.

Очаквам Вашите идеи!

Александър Васюлюк
OrtPhoto координатор

Aleksander Wasyluk
смяна на езика:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip