news

OrthPhoto слави 15-годишњицу
2019.04.10

OrthPhoto слави 15-годишњицу

Данас славимо наш 15. рођендан. Пре неколико недеља покренули смо неколико пројеката са идејом да их сада представимо, али има ту још посла (OrthPhoto тим ради 100% на добровољној основи, тако да нам треба још времена за припрему). У сваком случају, од сада па све до Васкрса, надамо се да ћемо вас чешће видети на нашем сајту и позивамо вас да нам помогнете током новог почетка нашег пан-ортодоксног пројекта. Чим наши пројекти буду спремни за презентацију, информисаћемо вас о њима.

Пре свега, хвала вам што сте с нама и што доприносите нашој заједници слањем фотографија, гласањем и коментарисањем. Ви сте ти који креирате наш веб сајт и због вашег присуства и активности још увек желимо да развијамо наш веб сајт и фото пројекте.

Надамо се да ћемо са више активности у наредних неколико дана - до Васкрса - доћи до ових великих бројева у нашој статистици: 100 000 фотографија, 500 000 коментара и 2 000 000 гласова. Јако смо близу овога. Треба нам још мало ваших активности! Ако имате проблема са Вашим корисничким именом или лозинком, не устручавајте се да нас питате и ми ћемо вам помоћи да их повратите.

Изложба фотографија са најбољим фотографијама:

Први пројекат који желимо да припремимо је наша јубиларна изложба. Молимо вас, помозите нам да одлучимо које ћемо фотографије одабрати за изложбу. Ваш предлог (1 фотографија месечно) можете послати до 20. априла. (почните од месеца и године, а затим додајте линк, овде су вам примери:
201901 https://www.orthphoto.net/photo.php?id=113767
201908 https://www.orthphoto.net/photo.php?id=113697

Молимо вас такође да нам, до 20. априла, пошаљете максимум до 15 ваших најбољих фотографија (може бити само по једна из истог месеца). Покушаћемо да их укључимо у нашу изложбу а ваш предлог можете послати на ову адресу: photos@orthphoto.net


Aleksander Wasyluk and OrthPhoto team


modran1458 2019.05.15
Похвале и честитке.
Успјешан будући рад желим.
Неке сугестије:олакшати преглед фотографија,увести неке филтере за преглед,лакше и брже гласање,могућност одабира сталног праћења неких аутора фотографија...
Свако добро и поздрав из Босне.
change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip