новини

Покана за участие във фотоконкурс: OrthPhoto награди
2019.06.15

Покана за участие във фотоконкурс: OrthPhoto награди

В контекста на 15-тата годишнина на OrthPhoto искаме да Ви поканим да отпразнувате с нас, като вземете участиевъв фотоконкурса „ OrthPhoto награди”. Това е нещо повече от конкурс. Ние искаме да отпразнуваме с Вас нашата годишнина и най-добрият начин да го направим е да представим Вашите собствени произведения и да Ви предложим награди за Вашата дейност и създаване на съдържание на уебсайта orthphoto.net.

По-долу ще намерите списък с правила за този конкурс:

1. Конкурсът “OrthPhoto награди” се организира с цел отбелязване на 15-годишнината на OrthPhoto.
2. Всеки потребител може да изпрати от 3 до 15 снимки.
3. За да изпратите снимките, трябва да влезете на orthphoto.net и да използвате специалния формуляр под снимките, които вече сте качили. След достигане на крайния срок, възможността за добавяне или изтриване на снимки ще бъде блокирана. Ако се изпратят снимки над лимита, ще бъдат взети под внимание само последните 15 качени.
4. Имате възможност да качите файлове с висока резолюция за конкурса и ако сте съгласни, ще сменим оригиналните малки файлове на нашия уебсайт с качените от вас.
5. Крайният срок за изпращане на снимки е 31 август 2019.
6. Журито ще избере 20 фотографи, които ще получат диплома, фото албуми и приспособления (наградата ще бъде в размер до 50 евро).
7. През първата половина на септември ще организираме церемония по награждаването и среща на потребителите на orthphoto.net в Бялисток, Полша.
8. Журито ще бъде с международно участие и наградите ще бъдат връчени не само за най-добра категория снимки. Категориите ще се решават по време на среща на членовете на журито и могат да се основават на дейността на нашите потребители (гласове или коментари).
9. Най-малко 40 снимки ще бъдат отпечатани и изложени по време на церемонията по награждаването.
10. Броят на наградите може да бъде по-голям - зависи от потенциални партньорства и финансиране.

Като се абонирате за конкурса, можете да ни помогнете по-добре да популяризираме уебсайта на OrthPhoto.net, както и вашето произведение на изкуството, като ни позволите да споделим вашите снимки на нашите социални платформи (Instagram / Facebook).
Никога не сме продавали никакви снимки, но понякога посетителите на нашите изложби искат това, така че за първи път искаме да ви помолим да ни разрешите да продадем Ваши снимки от конкурса. Всички приходи ще отидат за развитието на OrthPhoto.net и ние ще ви информираме, ако продадем някоя.

Ние вярваме, че тазо малък конкурс може да бъде началото на по-голямо събитие през следващите години.
Моля, не се колебайте да се свържете с нас на info@orthphoto.net за допълнителна информация.


Редакционният екип
смяна на езика:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip