новини

Обявен е международният фотоконкурс „OrthPhoto Awards“.
2021.05.02

Обявен е международният фотоконкурс „OrthPhoto Awards“.


Уебсайтът за споделяне на снимки Orthphoto.net има удоволствието да обяви началото на нов международен фотоконкурс, озаглавен „OrthPhoto Awards ”. Конкурсът, който е насочен към всички професионални и любители фотографи, предоставя възможност чрез визуалното изкуство да се сподели с по-широка аудитория красотата на Православието и културата на християнските народи.

За конкурса се приемат снимки от 2-ри май до 2-ри юли, в следните четири категории: Места, Репортаж, Хора, Детайли. Приемаме и снимки, отговарящи на трите ни специални категории: От архивите, Истории, Ковид-19 /Covid-19/. Участниците могат да изпращат до три фотографии от категория, като за специалната категория „Истории“ се допуска поредица (серия) от 5 до 10 снимки. Ще има и надпревара за най-добър млад фотограф.
„OrthPhoto Awards ” не е само състезание, представящо работата на професионалните и любители фотографи, но това е и място, в което се надяваме православни вярващи по целия свят да могат да споделят своята култура и вяра в Иисус Христос ”, каза Александър Василюк, президент на OrthNet и собственик на Orthphoto.net. „През изминалата година всички ние преживяхме изолация, която не смятахме за възможна в нашия все по-взаимосвързан свят. Надяваме се, че „OrthPhoto Awards ” ще се превърнат в средство за защита срещу тази изолация. "
Състезанието ще бъде оценявано от международна комисия и ще бъдат присъдени награди за най-добра снимка във всяка една категория. Тези най-добри снимки, както и други, ще бъдат представени в изложба и публикувани в албум, озаглавен „Цветовете на Православието“, който ще бъде редактиран и отпечатан от Издателския отдел на Полската Православна църква.
Церемонията по награждаването, заедно с фотографска работилница, са планирани за август в Полша.

За повече информация и за участие в състезанието, моля посетете www.awards.orthphoto.net.
Вижте тук: http://awards.orthphoto.net/promotion.php web банери, които могат да се използват за популяризиране на този проект във вашите мрежи и във вашия район.
За информация относно спонсорството и възможностите за партньорство, моля свържете се с г-н Александър Василюк на alik@orthphoto.net.

За повече информация относно фотоконкурса, моля свържете се с нас на info@orthphoto.net.
------
Уебсайтът OrthPhoto, който е публикуван на 11 чужди езика, има над 100 000 снимки от над 80 държави, с над 5000 уникални потребители. Основана през 2004 г., OrthPhoto се поддържа от доброволчески международен редакционен екип. OrthPhoto е издал досега 9 фотоалбума и е организирал множество изложби в над 15 държави по света.
www.orthphoto.net
https://www.facebook.com/OrthPhoto
https: //www.instagram.com/orthphoto/


Aleksander Wasyluk
смяна на езика:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip