nextall previous

statistics:

uploaded
2007.04.14 07:27 total/number of votes 125/43
views 2287
0 in favorites
photo rights author only
bumbar Macedonia  slideshow
Убаво е кога пастирот е при овците свои   favorites  

rosmarinus 2009.09.07 [21:36] report to moderation
3
sm 2009.01.26 [19:53] report to moderation
3
кетеван 2009.01.10 [11:22] report to moderation
3
nenadkosovac 2008.04.07 [22:28] report to moderation
АБТОНИЈЕ ОПРОСТИ МИ АКО САМ ТЕ НЕШТО УВРЕДИО , ВИДИМ ДА ЈЕ РЕДАКЦИЈА ОБРИСАЛА МОЈУ ПОРУКУ, МИСЛИМ ДА НИСАМ УОПШТЕ БИО ЗЛОНАМЕРАН, ОПРОСТИ ЈОШ ЈЕДНОМ !!!

ЖЕЛИМ ДА ШТО ПРЕ ЗАЈЕДНО ПРОСЛАВИМО ГОСПОДА !!!
bumbar 2008.04.06 [15:34] report to moderation
УБАВО Е КОГА БРАЌАТА ЖИВЕАТ ЗАЕДНО...
Голема е мојата болка Македдон што ситуацијата е онаква каква што е...Верувај ми дека најмалку од кој и да е посакувам да биде така...искрено се надевам дека еден ден пак ќе бидеме заедно во Едната, Света, Соборна и Апостолска Црква. Расколот е многу сериозна работа, затоа Бог да ни дава љубов и сила да го надминеме тешкото бреме што над сите нас во Македонија се надвиснало. Голем поздрав до тебе, и секое добро во Господа Исуса Христа ти посакувам од срце.
bastasic 2008.04.02 [09:11] report to moderation
+++ 3
nenadkosovac 2008.04.01 [22:51] report to moderation
**** post deleted by editorial team *****
AleksaSrbin 2008.04.01 [22:01] report to moderation
Е јадан ли је Антони!Тресну и остаде жив!Браво за фотку!
bumbar 2008.04.01 [21:57] report to moderation
Македдон, Ако си на сајтов само за да „јадиш буреци“ те молам откажи се што поскоро, за твое добро!Не би го коментирала твојот коментар, доволно кажува за тебе и твоето расколничко размисување, ЗА ЖАЛ! п.с. Што не ставиш некоја фотографија наместо да тресиш глупости... Поздрав.
bozur 2008.03.22 [11:09] report to moderation
Pekrasno. Mnogaja ljeta visokopreosveceni 3
bumbar 2008.03.12 [12:32] report to moderation
:P ако, :) Добре дојде!!!
damjanc 2008.03.11 [15:45] report to moderation
eve, jas poniski oceni da ti dadam... ako? 2
Kosovka 2007.11.16 [11:16] report to moderation
3
D.J. 2007.07.24 [10:35] report to moderation
!!!!!!! 3
srdjanpan 2007.06.24 [09:58] report to moderation
Помоли се за све нас Блажењејшиј Владико Исповедниче! 3
maria 2007.06.15 [19:32] report to moderation
3
Lekovicl 2007.06.13 [00:59] report to moderation
!!!!!!! 3
Frank De Billo 2007.06.12 [22:31] report to moderation
3
Stefan Nemanja 2007.06.05 [18:26] report to moderation
3
Micici 2007.06.03 [21:09] report to moderation
Мислим:ево правог македонца у коме нема лукавства.
Micici 2007.06.03 [20:59] report to moderation
супер! 3
Kozma 2007.05.30 [11:05] report to moderation
навистина убаво кога е пастирот при овците а не волкот! 1
igrutinovic 2007.04.30 [09:20] report to moderation
IC+XC+NI+KA 3
Duca 2007.04.19 [17:25] report to moderation
Благослови С В Е Т И Владико!!! 3
Dare 2007.04.16 [13:23] report to moderation
Хвала брате! 3
Oana 2007.04.16 [10:12] report to moderation
3
iliana 2007.04.15 [23:49] report to moderation
3
miszacz 2007.04.15 [19:12] report to moderation
3
OvidiuMihail 2007.04.15 [17:23] report to moderation
3
Isa 2007.04.15 [12:17] report to moderation
3
Zoran Sremski 2007.04.15 [00:20] report to moderation
3
Lidija M 2007.04.14 [23:18] report to moderation
3
jovana 2007.04.14 [23:03] report to moderation
Слава Христу који смрт победи,
а част сваком који Христа следи,
кој га љуби срцем и устима,
љубав своју печати делима! 3
nenadkosovac 2007.04.14 [22:33] report to moderation
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ! ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ !!!!!!!!!!!!СВЕ ПОХВАЛЕ!!!!! 3
b.backovic 2007.04.14 [20:08] report to moderation
3
AleksaSrbin 2007.04.14 [19:36] report to moderation
!!!!!!!!!! Радујем се што си поново на сајту!Велики поздрав! 3
stopphotoshop 2007.04.14 [19:04] report to moderation
3
camelia 2007.04.14 [18:02] report to moderation
3
HadziMarko 2007.04.14 [15:03] report to moderation
3
tony 2007.04.14 [13:14] report to moderation
3
Shorenochka 2007.04.14 [12:04] report to moderation
3
marina 2007.04.14 [11:16] report to moderation
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!!
3
Marius 2007.04.14 [10:40] report to moderation
3
ioann 2007.04.14 [10:19] report to moderation
2
mikica 2007.04.14 [10:11] report to moderation
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3
ovidiu_m 2007.04.14 [10:08] report to moderation
3
stevica 2007.04.14 [10:05] report to moderation
Прелепо!!!! Напокон да и неко Њега стави!!!!!!!! Спирит 1000000000000000000!!! 3
bumbar 2007.04.14 [10:03] report to moderation
yes, few days ago :)
Vladapop 2007.04.14 [09:32] report to moderation
3
dragoj03 2007.04.14 [09:00] report to moderation
3
mihaela 2007.04.14 [08:15] report to moderation
foto bomba!!! :)
mihaela 2007.04.14 [08:09] report to moderation
Christ is risen, Dzulijana!!
Is this from this year? :) 3

change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip