автор Vizantion
Алекса Марић
Босна и Херцеговина e-mail слайдшоу

фотографии на сайта 9
страна Босна и Херцеговина
адрес Република Српска, Бања Лука
e-mail visible for logged-in users
език Сръбски
дата на регистрация 2015-03-12
последно посещение 2015-10-14 13:31
Vizantion 
 
2015-06-16 11:27:33 
Vizantion 
Манастир Осовица 
2015-04-08 12:01:32 
Vizantion 
Крст 
2015-04-05 19:50:40 
Vizantion 
Монах 2 
2015-04-03 22:35:41 
Vizantion 
Монах 1 
2015-03-24 20:02:10 
Vizantion 
Монах 
2015-03-20 09:53:34 
Vizantion 
Црква, Кршље 
2015-03-17 20:06:49 
Vizantion 
Светлост Христова просвећује све 
2015-03-13 08:58:34 
Vizantion 
Литургија 
2015-03-12 12:44:00 
1
смяна на езика:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip