Χορηγίες
Ψάχνουμε για χορηγούς που ενδιαφέρονται για να μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας και εμείς θα μπορέσουμε να τους διαφημίσουμε στους χρήστες μας και ορθόδοξους στην πίστη.Μπορούμε να προσφέρουμε χώρο για διαφήμιση στο κεντρικό μας ιστοχώρο και στον ιστοχώρο των έργων μας καθώς και στους χώρους όπου τα έργα μας θα διοργανώνονται.
Προτιμούμε να έχουμε μικρό αριθμό χορηγών επειδή και οι ανάγκες μας είναι μικρές και θέλουμε να δώσουμε μεγάλη προβολή σε αυτούς που μας βοηθούν.
Κάθε μήνα έχουμε περίπου 30000 επισκέπτες και έχουμε πολύ περισσότερους από τις διοργανώσεις μας σε όλο τον κόσμο.

Πιστεύουμε ότι οι εταιρείες που συνδέονται με τη φωτογραφία,το διαδίκτυο ή τον τουρισμό θα βρούν στο orthphoto μεγάλο αριθμό από πιθανούς πελάτες.Βοηθώντας μας θα μπορούσε να είναι μία μεγάλη ευκαιρία για αυτές τις επιχειρήσεις ώστε να διαφημίσουν τα προϊόντα τους.Πιθανότατα εταιρείες που παράγουν φωτογραφικές μηχανές,αξεσουάρ για φωτογραφικές μηχανές όπως μέσα αποθήκευσης ψηφιακών φωτογραφιών,τηλεοράσεις,εκτυπωτές κλπ. θα μπορούσαν να συνεργαστούν με εμάς.
Είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας που δε θίγει τον χαρακτήρα του ιστότοπου μας.
Έτσι βοηθώντας μας να έρθουμε σε επαφή με εταιρείες (διεθνής ή τοπικά υποκαταστήματα) που μπορεί να ενδιαφέρονται σε κάποια συνεργασία,παρακαλώ,στείλτε μας ένα e-mail και θα προσπαθήσουμε να συντάξουμε πιο συγκεκριμένα έγγραφα.
 
Εάν ενδιαφέρεστε να μας υποστηρίξετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@orthphoto.net και να συζητήσουμε ξεχωριστά πιθανές επιλογές.
Ακολούθως είναι παραδείγματα των αναγκών μας με μία εκτίμηση που χρειαζόμαστε :

1.Δημιουργία beta έκδοσης (πολύ περισσότερες επιλογές,μεγαλύτερες φωτογραφίες,πιο συχνές προσθήκες), δείτε: www.beta.orthphoto.net) 3000 €
2.Φωτογραφία του μήνα – δώρα από τον χορηγό
3.Διαφήμιση του ιστοτόπου μας – αφίσες με το λογότυπο του Orthphoto και του χορηγού σε ιστοχώρους εκκλησιών και φωτογραφίας σε πάνω από 10 χώρες.
4.Πρώτο διεθνές εργαστήρι 3000€
5.Έκθεση του εργαστηρίου 2000€
6.Κεντρικός διακομιστής για το 2012 1000€

Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε άλλες προτάσεις και τρόπους συνεργασίας με τους πιθανόν μας χορηγούς
 

Διαφημιστικά μηνύματα
Ένας άλλος τρόπος χορηγίας είναι η αγορά διαφημιστικών μηνυμάτων “banners” στον ιστότοπο μας.Θα προτιμούσαμε να διαφημίζονται πράγματα σχετικά με την εκκλησία,φωτογραφία ή ταξίδια αλλά μπορούμε επίσης να διαφημίσουμε και άλλα πράγματα.Έτσι εάν έχετε φωτογραφικό κατάστημα,είσαστε φωτογράφος που αναζητείτε πελάτες ή ταξιδιωτικό γραφείο είσατε ευπρόσδεκτος να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε για να βάλετε μία διαφήμιση στον ιστότοπο μας
αλλαγή γλώσσας:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip