Sponsorizare
Cautam sponsori care sa fie interesati sa ne ajute in proiectele noastre si pe care ii vom putea promova printre utilizatorii nostri si credinciosii ortodocsi. Pentru sprijin putem oferi spatiu pentru bannere pe pagina principala a site-ului nostru si pe cele ale proiectelor si de asemenea in locurile unde proiectele noastre vor fi organizate. Preferam un numar mai mic de sponsori pentru ca nevoile noastre sunt mici si vrem ca cei care ne ajuta sa aibe o vizibilitate generoasa pe site. Lunar avem aproape 30.000 de vizite si ajungem la mult mai multi oameni prin expozitiile noastre ce au loc in toata lumea.

Suntem de părere că acele companii în a căror sferă de activitate intră fotografia , internetul sau turismul vor găsi la noi un număr mare de potenţiali clienţi. Ajutorul acordat nouă ar putea reprezenta pentru aceste companii o mare oportunitate de promovare a produselor proprii. De pildă, companiile producătoare de camere de fotografiat şi de filmat, de accesorii pentru aceste aparate, precum dispozitive de stocare, monitoare, televizoare, imprimante etc. ar putea colabora cu noi într-un mod foarte fructuos.

Suntem deschişi oricărui tip de colaborare care, bineînţeles, nu contrazice în vreun fel profilul site-ului nostru. Deci dacă ne puteţi ajuta să contactăm companii (globale sau filiale locale) care ar putea fi interesate de acest tip de cooperare, vă rugăm să ne scrieţi un e-mail şi vom încerca să vă furnizăm documentele concrete.

 
Daca vrei sa ne sprijini ne poti contacta la info@orthphoto.net si putem discuta individual posibilele optiuni. Mai jos se gasesc doar exemple ale nevoilor noastre si ajutorul estimat de care avem nevoie:

1. Crearea versiunii beta (mult mai multe optiuni, fotografii mai mari, incarcari mai frecvente, vezi: www.beta.orthphoto.net) - 3000 Euro;
2. Fotografia lunii – premii oferite de sponsori;
3. Promovarea site-ului – bannere cu Orthphoto si logo-ul sponsorului pe site-urile bisericilor si pe site-uri foto in mai mult de 10 tari;
4. Primul workshop international -3000 Euro;
5. Expozitia workshop-ului -2000 Euro;
6. Server pentru 2012 -1000 Euro.

Suntem deschisi propunerilor si noilor modalitati de cooperare cu posibilii nostri sponsori.
 

Bannere
O altă modalitate de sponsorizare este cumpărarea de bannere comerciale pe site-ul nostru.
Am prefera să facem reclamă aspectelor legate de biserică, fotografie sau turism, dar putem de asemenea să promovăm şi alte lucruri.
Deci dacă aveţi un magazin foto, dacă sunteţi fotograf în căutare de clienţi sau conduceţi o agenţie de turism, sunteţi mai mult decât bineveniţi să luaţi legătura cu noi pentru a putea discuta despre cum să vă facem reclamă pe OrthPhoto.
Schimbă limba:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip