Τα νέα μας

2015.03.17

Βοήθεια με την διεύρυνση των χωρών που συμμετέχουν.

Αγαπητοί χρήστες!
Eυχαριστoύμε πολύ για τις συμμετοχές σας! Λάβαμε πάνω από 300 φωτογραφίες από 74 χρήστες, από 19 χώρες.
Με αυτό το μήνυμα θα θέλαμε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας και να σας ζητήσουμε να μας βοηθήσετε με τη συλλογή φωτογραφιών από άλλες χώρες (μπορείτε να στείλετε περισσότερες φωτογραφίες ακόμα και αν έχετε ήδη στείλει 5). Θέλουμε να κάνουμε την έκθεσή μας όσο το δυνατόν ευρύτερη.


Εάν δεν στείλατε φωτογραφίες, γιατί χάσατε την προθεσμία, αυτή είναι η τελευταία πρόσκληση για υποβολή συμμετοχής.
Αν στείλετε την επιλογή σας τώρα, θα προσθέσουμε τουλάχιστον τις φωτογραφίες σας σε παρουσίαση διαφανειών που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.Η τελική προθεσμία είναι στις 12 Απριλίου. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://www.orthphoto.net/news-single.php?id=1012

Βοήθεια με την διεύρυνση των χωρών που συμμετέχουν.

Επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα: http://www.orthphoto.net/exhibition_stats.php και δείτε ποιες χώρες λείπουν από τη λίστα μας. Εάν έχουμε λιγότερες από 20 φωτογραφίες από μια χώρα ή η χώρα δεν βρίσκεται στη λίστα, ελπίζουμε να μας βοηθήσετε να το αλλάξουμε!

Η προθεσμία και η διαδικασία είναι η ίδια όπως και για εκείνους που δεν έστειλαν φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των υποβληθέντων φωτογραφιών σας.


Ελέγξτε τη συμμετοχή σας.
Θέλουμε να είμαστε σίγουροι, ότι δεν θα χάσετε καμία από τις συμμετοχές σας και δεν θα γίνουν λάθη.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα: http://www.orthphoto.net/exhibition_user.php

Μετά την είσοδο στην ιστοσελίδα θα μπορέσετε να δείτε ποιες φωτογραφίας υποβάλατε και να ελέγξετε και τις περιγραφές τους!

Εάν βρείτε λάθη παρακαλούμε να τα αναφέρετε σ’ αυτό το email: photos@orthphoto.netΑναμένουμε τις φωτογραφίες και τη βοήθειά σαςΟμάδα Διαχείρισης

Editorial Team
αλλαγή γλώσσας:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip