Știri

12 ani cu OrthPhoto - ce urmează?
2016.04.09

12 ani cu OrthPhoto - ce urmează?

Dragi utilizatori Orthphoto

La acest moment de aniversare a 12 ani, vreau să am o abordare diferită și să nu scriu atât de mult despre statisticile site-ului și despre ce s-a întâmplat în ultimul an. În general, suntem mai puțin activi decât am fost în trecut, așa că statisticile noastre sunt mai puțin impresionante. Datele noi sunt disponibile pe pagina de statistici. În general, anul trecut am participat la mai multe expoziții și, în același timp, am încercat să menținem siteul activ.

Cred că majoritatea dintre voi simțiți că trebuie să facem unele schimbări atât în design și în conceptul siteului nostru și să ne concentrăm mai mult asupra comunității lucrând împreună pentru a face îmbunătățirile necesare. Am nevoie de participarea voastră activă în acest proces - inclusiv prin a pune presiune asupra mea. Simt că unele schimbări sunt importante nu numai pentru mine, ci și, de asemenea, pentru întreaga comunitate Orthphoto.

Ca mulți dintre voi, sunt ocupat cu viața de familie, locul de muncă, viața bisericească și multele proiecte în care sunt implicat. Și iar la fel ca mulți dintre voi, nici eu nu am timp pentru tot ceea ce vreau să fac. Practic, am tendința de a face lucrurile care sunt îmi sunt mai des aduse în atenție. Aș dori să nu ezitați să faceți observații, să îmi propuneți noi funcții pentru site și să mă ajutați în găsirea de soluții.

În afară de această introducere complicată există și unele schimbări pozitive și idei interesante pe care doresc să le împărtășesc cu voi:

1. Orthphoto în limba georgiană
Astăzi am început o nouă versiune lingvistică: Limba Georgiană - acum avem siteul disponibil în unsprezece limbi și suntem întotdeauna dispuși să creștem numărul de versiuni lingvistice. Dacă vreunul dintre voi dorește să adauge o altă limbă pe site-ul nostru, îl rugăm să ni se alăture și să ne ajute cu traducerea acesteia. Versiunea georgiană a devenit posibilă datorită lui Mari și Lasha - două voluntare care lucrează în biroul nostru (prin proiectul Erasmus).

2. Votarea fotografiilor și comentariile constructive
Anul trecut am promis câte un album de fotografii pentru utilizatorii care vor încerca să folosească toate nivelele de votare sau care încearcă să fie mai activi în comentarea fotografiilor (lucru de ajutor pentru o evaluare mai bună).
Au fost selectați Ioann și novinar și aceștia au primit albumele foto. Începând de astăzi până la Paști mă voi uita la activitatea voastră și, din nou, voi dărui mini-albume despre Ortodoxia din Polonia pentru cei care sunt activi și constructivi în discuții și în votarea fotografiilor

3. Instagram
Acum câteva luni am creat, de asemenea, un cont pe Instagram și cu toții trebuie să fim mai activi pe acest site. Dacă sunteți de acord, vă rugăm sa ne trimiteti un email cu aprobarea voastră în vederea utilizării fotografiilor pentru a promova Orthphoto și pe această rețea de socializare: trimiteți pe adresa de email instagram@orthphoto.net. Dacă aveți cont pe Instagram includeți-l în e-mail astfel încât să vă putem eticheta în mod corespunzător.

Pentru a avea un început bun, avem, de asemenea, și un mic concurs de fotografie. În cazul în care sunteți interesați, încărcați fotografiile pe Instagram cu hashtagul (eticheta) #orthphoto. Aceeași fotografie ar trebui să fie, de asemenea, încărcată și pe Orthphoto. Noi le așteptăm până de Paști. Cele mai interesante fotografii vor fi distribuite pe profilul nostru și pentru primii cinci membri ale căror fotografii au cel mai mare număr de aprecieri vom trimite mini-albume cu fotografii despre Ortodoxia din Polonia.

4. Fotografia lunii
Începând cu luna aprilie vrem să reîncepem selectarea fotografiei lunii. Vom încerca să selectăm și câștigătorii pentru toate lunile precedente. De asemenea, suntem în căutarea cuiva care să sponsorizeze această competiție lunară de fotografii; noi și câștigătorul putem oferi un spațiu în care să descriem activitatea sponsorului, astfel încât, ajutându-ne pe noi, sponsorul să aibă posibilitatea să se și promoveze.

5. Facebook
Vă rugăm să vă alăturați paginii noastre de pe Facebook; sperăm ca, în viitorul apropiat, vom putea începe unele sondaje acolo, care ne vor ajuta să îmbunătățim modul în care funcționează Orthphoto. Participarea voastră activă va contribui la realizarea unor schimbări mai bune. De asemenea, aveți posibilitatea să partajați fotografiile de pe pagina voastră pe Orthphoto și în acest mod să aduceți oameni pe site-ul nostru.

6. Modificări
Ultimul punct este despre cel mai important lucru. Trebuie să îmbunătățim designul, în special pentru a crește capacitatea site-ului Orthphoto de a fi mai accesibil pentru dispozitive mobile și, în același timp, ne gândim la noi funcții, cum ar fi eseuri foto, autori favoriți, informații despre expoziții, competiție tematică etc.
Dacă aveți idei creative scrieți-ne despre acest lucru la info@orthphoto.net. Noi le vom include în planurile noastre și cerem tuturor membrilor să decidă ce este cel mai important pentru ei și să încerce să le pună în aplicare.
În curând vom încerca să fim mai concreți cu privire la toate aceste probleme și sper ca de Paști unele dintre schimbări să funcționeze pe site.

Cu drag,


Aleksander Wasyluk
Schimbă limba:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip