вести

13 година постојања нашег вебсајта
2017.04.10

13 година постојања нашег вебсајта

Данас славимо 13 година постојања нашег вебсајта (почели смо на дан Велике Суботе, односно дан када Свети Огањ силази у Јерусалим).

После толико година имали смо много достигнућа и све што је урађено до сада, урађено је од стране волонтерског тима људи из различитих земаља. Последњих година, нажалост, био сам спречен својим другим обавезама и вебсајт није напредовао онако као што сам замислио и онако како је требало. На крају сам одлучио да одустанем од вођења једног великог црквеног пројекта  у нади да ће то помоћи даљем развоју нашег вебсајта.

Са OrthPhoto смо већ остварили мали успех: објавили смо 3. издање албума "Боје православља. Пољска." и отворићемо изложбе у Вилнусу, Хелсинкију, Санкт Петербургу, Москви, Јекатеринбургу и Иркутску.

Имам на уму још пар пројеката (албуме, изложбе, такмичења, радионице...) и главни задатак: редизајнирање вебсајта. Зато, од данас, желим да Вас питам да ли желите да будете део овог процеса? Уколико је Ваш одговор потврдан, молимо Вас, пишите нам на: info@orthphoto.net.

Неопходни сте у нашем интернационалном тиму и такође су нам потребни Ваши коментари и идеје пре него што кренемо са озбиљним радом на редизајну. Нови вебсајт треба да буде кориснији Вама и нашим Црквама и једино кроз наше заједничко ангажовање то је могуће постићи. Обећавам да ћу веома пажљиво читати Ваше идеје и да ћу покушати да их практично применим онолико колико то буде било могуће.


Ишчекујем Вас и Ваше идеје!
Александер Василик
Координатор OrthPhoto-а

Aleksander Wasyluk


modran1458 2017.06.09
Сам сајт је добра идеја,видим и заживјела је.Оно што би ја препоручио и желео је лакши начин гласања те лакши преглед коментара и сл.
Форм такође би требао бити боље уређен ...
change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip