Promocija
Iako imamo više od 1300 posetilaca svakog dana iz više od 100 zemalja, OrthPhoto je relativno malo poznat u pravoslavnom svetu. Najveći auditorijum imamo u Poljskoj gde je web-stranica bila osnovana i gde imamo više načina za promociju. U Poljskoj se mnogo pisalo o nama u novinama, na web stranicima, a učestvovali smo i u emisijama na televiziji. Plakati OrthPhoto se mogu naći na oglasnim tablama u svakoj Pravoslavnoj parohiji.

Napravili smo za Vas materijale koje možete upotrebiti za promociju OrthPhoto. Ako Vam treba još nešto, kontaktirajte nas i mi ćemo pokušati da Vam izadjemo u susret.
Imamo nekoliko verzija našeg logotipa koji možete da postavite na svoju web-stranicu ili blog.
Takodje, imamo naš logotip u EPS formatu spreman za korišćenje na štampanim materijalima i postere koje možete odštampati i dati svom parohijskom svešteniku kako bi i on učestvovao u promociji OrthPhoto.
Osećajte se ne samo kao gosti, nego kao domaćini na sajtu, pozovete ljude i organizacije da posete OrthPhoto i pomognu u promociji. Vi ste i sami odgovorni za bolju prezentaciju svoje zemlje, grada ili parohije na našoj stranici. Molimo Vas, potrudite se da pošaljete naše novosti lokalnim web- sajtovima i novinama kako bi nam pomogli da raširimo vest o sajtu OrthPhoto.

I želimo da Vas podsetimo ukoliko imate neke specifične potrebe, možete nam se obratiti za pomoć.

Zajedno možemo učiniti OrthPhoto poznatijim u svetu nego što je to slučaj danas!!!

Promotional materials
logo black
logo white
eps version
flash logo
download

poster /pdf/
Bulgarian
English
Finish
Français
Lemko
Polish
Romanian
Русский
Serbian
Ukrainian
change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip