Τα νέα μας

13 χρόνια Orthphoto - νέο ξεκίνημα
2017.04.10

13 χρόνια Orthphoto - νέο ξεκίνημα

Σήμερα γιορτάζουμε την 13η επέτειο από την ημέρα που ξεκινήσαμε την ιστοσελίδα μας (Μ. Σάββατο - την ώρα της αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα)
Όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε πολλά χάρη στην εθελοντική μας ομάδα που αποτελείται από ανθρώπους διαφόρων εθνοτήτων. Τα τελευταία χρόνια, λόγω των υπολοίπων υποχρεώσεών μου, η ιστοσελίδα δεν είχε τη διαχείριση που θα ήθελα και έπρεπε να έχει. Τελικά, πήρα την απόφαση να σταματήσω το συντονισμό ενός άλλου εκκλησιαστικού έργου (http://www.wiadomosci.cerkiew.pl/news.php?id_n=1044) και ελπίζω και τα δύο αυτά έργα να αναπτυχθούν καλύτερα και ταχύτερα.
Έχουμε ήδη την πρώτη επιτυχία του OrthPhoto: δημοσιεύσαμε την 3η έκδοση του φωτογραφικού λευκώματος “Χρώματα Ορθοδοξίας. Πολωνία” και αυτό το καλοκαίρι θα πραγματοποιήσουμε εκθέσεις σε Vilnius, Helsinki, Αγία Πετρούπολη, Μόσχα, Ekaterinburg και Irkutsk.
Έχω κατά νου νέα projects (φωτογραφικά λευκώματα, εκθέσεις, διαγωνισμούς, workshops κλπ) και η κύρια εργασία μας τώρα είναι να επανασχεδιάσουμε την ιστοσελίδα. Έτσι, από σήμερα, θέλω να σας ζητήσω εάν επιθυμείτε να γίνετε μέρος αυτής της διαδικασίας. Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@orthphoto.net.
Σας χρειαζόμαστε στη διεθνή ομάδα μας, όπως χρειαζόμαστε και τα σχόλια και τις ιδέες σας πριν την έναρξη της επανασχεδίασης. Η ιστοσελίδα θα είναι πιο χρήσιμη σε εσάς και τις Εκκλησίες μας, και μόνο μέσω της συμμετοχής σας μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό. Υπόσχομαι να μελετήσω προσεκτικά τις προτάσεις σας και να προσπαθήσω να τις υλοποιήσω όσο γίνεται περισσότερο.

Αναμένω εσάς και τις ιδέες σας!
Aleksander Wasyluk
Συντονιστής OrthPhoto

Aleksander Wasyluk
αλλαγή γλώσσας:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip