вести

2017.10.06

КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ НА 12. МЕЂУНАРОДНОЈ ИЗЛОЖБИ

Поштовани пријатељи,

Упућујемо Вам позив за учешће на 12. Међународној изложби фотографија под називом "Православље на интернету 2017" у организацији Друштва љубитеља фотографије, филмских и видео остварења "БЕОФОТО" из Беочина.

На конкурс се шаље до пет фотографија православног садржаја у електронском облику, формата 20 x 30 (20,3 x 30,5) у 300 dpi. Право учешћа имају фотографије које су пре тога објављене на било којој интернет адреси. Као доказ, аутори су дужни да уз фотографију пошаљу и линк ка истој. Котизација се не плаћа. Фотографије у назначеној резолуцији слати на мејл адресу: ademovski@gmail.com

У конкуренцију за избор најуспешнијих радова узимаће се фотографије пристигле закључно са 9. октобром 2017. године. Жири Фото кино и видео савеза Војводине од прихваћених радова изабраће фотографијe које ће се наћи у каталогу и на изложби чије је отварање заказано за суботу, 11. новембра 2017. године у 19,00 часова у Дому културе у Беочину.

Признања и похвале доделиће се у појединачној конкуренцији и за колекцију фотографија, као и награда „Сава Драгојловић“ за најбољу фотографију домаћег аутора у избору жирија организатора.


Aleksander Wasyluk
change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip