Τα νέα μας

Διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας Χρώματα Ορθοδοξίας – Κύπρος
2018.05.04

Διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας Χρώματα Ορθοδοξίας – Κύπρος

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Εκκλησία της Κύπρου, την OrthPhoto.net, την Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου και το Τμήμα Εκδόσεων της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας με στόχο να παρουσιάσει την ποικιλομορφία και την ομορφιά της Ορθοδοξίας στην Κύπρο. Μέσω αυτού του διαγωνισμού, που θα κορυφωθεί με την έκδοση ενός λευκώματος και μια έκθεση, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε στο ευρύτερο κοινό τη χριστιανική ζωή στην Κύπρο.

Ψάχνουμε για εικόνες σε αυτές τις κατηγορίες:
Εκκλησίες (αρχιτεκτονική, τοιχογραφίες, σταυροί, ξωκλήσια, τοπίο)
Άνθρωποι (κληρικοί και λαϊκοί, πορτραίτα κλπ.)
Ρεπορτάζ (Εκκλησιαστικά γεγονότα, Προσκυνηματικά)
Κατεχόμενη περιοχή (Ορθόδοξη κληρονομιά υπό τουρκική κατοχή)

Οι συμμετοχές πρέπει να παραληφθούν πριν από τις 27 Αυγούστου 2018.


Τα παρακάτω βραβεία είναι διαθέσιμα σε αυτό το Διαγωνισμό: Grand Prix: 600 ΕΥΡΩ, 1ο βραβείο σε κάθε κατηγορία: : 300 ΕΥΡΩ, 2ο βραβείο σε κάθε κατηγορία: : 200 ΕΥΡΩ, 3ο βραβείο σε κάθε κατηγορία: : 100 ΕΥΡΩ, Τιμητική Διάκριση: Φωτογραφικό Λεύκωμα από μία από τις εκδόσεις των συνεργατών μας. (Ο αριθμός των τιμητικών διακρίσεων θα αποφασιστεί από την κριτική επιτροπή).
Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και τη διαδικασία συμμετοχής είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.cyprus.orthphoto.net/index-gr.htmlΠαρακαλούμε βρείτε στην ιστοσελίδα: http://cyprus.orthphoto.net/index-gr.html#promotion διαδικτυακά banners τα οποία θα μπορούσατε να τοποθετήσετε στην ιστοσελίδα ή στο blog σας. Έτσι βοηθάτε στην προώθηση του διαγωνισμού στους γνωστούς και συνεργάτες σας.
Εάν θέλετε να προστεθείτε στον κατάλογο των συνεργατών επικοινωνίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως μετά τη δημοσίευση του διαγωνισμού μας στην ιστοσελίδα σας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Mr. Aleksander Wasyluk στο info@orthphoto.net.αλλαγή γλώσσας:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip