Τα νέα μας

2018.06.06

Αποτελέσματα Απριλίου, Νέος κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR)

Με την ευκαιρία των 14ων γενεθλίων μας, ανακοινώνουμε πως επαναφέρουμε την επιλογή της καλύτερης φωτογραφίας του μήνα. Κατά τον πρώτο μήνα αποφασίσαμε να επιλέξουμε τη φωτογραφία με τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από τους χρήστες. Συγχαρητήρια, λοιπόν, στον Mihajlo (https://www.orthphoto.net/photo.php?id=108337) Θα σου στείλουμε ένα φωτογραφικό λεύκωμα και η φωτογραφία σου θα είναι η πρώτη που θα χρησιμοποιήσουμε για να προωθήσουμε το OrthPhoto στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram και Facebook).

Υποσχεθήκαμε, επίσης, να δώσουμε 5 μεγάλα και 10 μικρά λευκώματα σχετικά με την Ορθοδοξία στην Πολωνία σε αυτούς που σχολιάζουν και ψηφίσουν φωτογραφίες (5 μεγάλα λευκώματα για τις περισσότερες ψήφους και τα υπόλοιπα κατόπιν κληρώσεως).
Τα μεγάλα λευκώματα πάνε στους: AlexandraP, m.stefanovic, dziatishka, PedjaVid and neniortodox
Small ones for: Подунавац, maksim, Nadezda-1966, Florina, kruvasya, Antonio B, zkatia, ursache, ines, Miladin Šuškal

Ελπίζουμε να σας αρέσει ο νέος τρόπος ενθάρρυνσης της πιο ενεργούς συμμετοχής σας στην ιστοσελίδα μας. Περί τα μέσα Ιουλίου θα δώσουμε τα επόμενα λευκώματα σε αυτούς που μας στέλνουν φωτογραφίες, σχολιάζουν ή ψηφίζουν.

Να είστε, λοιπόν, ενεργοί και να μας βοηθήσετε να ανεβάσουμε την κοινότητα του OrthPhoto στο επίπεδο που ήταν πριν μερικούς μήνες.

----------------------

Λόγω της νέας Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων GDPR (General Data Protection Regulation) που ισχύει από τις 25 Μαΐου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για την αποστολή πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες του OrthPhoto και τη βάση δεδομένων μας διαχειρίζεται η Society OrthNet.

Εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λίστα ενημερώσεων ή να διαγράψετε το λογαριασμό σας, απλά στείλτε μας το σχετικό αίτημα από το email που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας στη διεύθυνση: info@orthphoto.net.

Με εκτίμηση
Η Ομάδα Διαχείρισης του OrthPhoto


αλλαγή γλώσσας:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip