вести

2018.06.06

Pезултати за април, GDPR регулатива

Поводом 14. година рада објављујемо да се враћамо на избор фотографије месеца. За први месец одлучили смо да изаберемо фотографију која је добила највећи број гласова корисника. Честитамо Вам Mihajlo (https://www.orthphoto.net/photo.php?id=108337).Послаћемо Вам фото албум а ваша фотографија биће прва који ћемо користити за промоцију ОrthPhoto на друштвеним мрежама (Instagram и Facebook).
Такође смо обећали да ћемо поклонити 5 великих и 10 малих албума о Православљу у Пољској за оне који су коментарисали и гласали за фотографије (3 велика за највредније гласаче a остале извлачењем између нерешених).
Великe албумe добиће: AlexandraP, m.stefanovic, dziatishka, PedjaVid and neniortodox
Мала албумe добиће Подунавац, maksim, Nadezda-1966, Florina, kruvasya, Antonio B, zkatia, ursache, ines, Miladin Šuškal

Надамо се да Вам се свидети наш нови начин да Вас охрабримо да будете активни на сајту. Средином јула поклонићемо још албума онима који нам шаљу фотографије, коментаришу или гласају. ;)
Зато будите активни и помозите нам да ОrthPhoto заједницу вратимо на ниво на којем је била пре неколико месеци. ;)

----------------------

Из разлога што ће у Европи од 25. маја бити на снази нова законска регулатива GDPR (General Data Protection Regulation - Општа правила заштите података) желимо да Вас обавестимо да користимо Ваше личне податке само да би Вам послали информације везане за Оrthphoto активности и да базом података управља Удружење OrthNet.
Ако желите да будете избрисани са мејлинг листе или скроз обрисани, пошаљите нам захтев са мејла који сте користили за регистрацију на адресу: info@orthphoto.net
Срдачан поздрав
Уреднички тим
change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip