Știri

OrthPhoto aniversează 15 ani
2019.04.10

OrthPhoto aniversează 15 ani

Astăzi sărbătorim cea de-a 15-a aniversare a noastră. În urmă cu câteva săptămâni am început unele proiecte cu gândul de a le prezenta acum, însă este nevoie de mai multă muncă (echipa Orthphoto activează voluntar 100%, de aceea avem nevoie de mai mult timp pentru pregătiri).
În orice caz, de acum și până la Paști, sperăm să vă vedem mai des pe site-ul nostru și vă invităm să ne sprijiniți la începutul noilor noastre proiecte panortodoxe.

De îndată ce aceste proiecte vor fi gata de prezentare, vă vom ține la curent referitor la ele.
În primul rând, vă mulțumim că ați fost alături de noi și că ați contribuit la comunitatea noastră trimițând fotografii, votând și comentând.
Voi sunteți cei care creați site-ul și datorită prezenței și activității voastre încă ne dorim să dezvoltăm site-ul și proiecte noi fotografice.

Sperăm că în perioada următoare până la Paști, cu mai mult efort, vom atinge cifre impresionante în statistici: 100 000 de fotografii încărcate, 500 000 de comentarii și 2 000 000 de voturi. Aproape am atins aceste cifre! Este nevoie doar de încă puțin efort! Dacă întâmpinați probleme la autentificare sau la introducerea parolei, nu ezitați să ne transmiteți acest lucru și vă vom ajuta să realizați autentificarea.

Expoziție foto cu cele mai bune fotografii:
Primul nostru proiect pe care intenționăm să îl pregătim este expoziția noastră aniversară. Vă rugăm să ne ajutați să decidem care dintre fotografii ar trebui selectate pentru expoziție. Ne puteți transmite propunerile (o fotografie pe lună) până la data de 20 aprilie 2019 (începeți cu luna, anul și apoi adăugați linkul. Ex: 201901 https://www.orthphoto.net/photo.php?id=113767
201908 https://www.orthphoto.net/photo.php?id=113697).
De asemenea, până la aceeași dată de 20 aprilie, vă rugăm să ne trimiteți maxim 15 dintre cele mai bune fotografii ale dvs. (Poate fi doar câte o fotografie pentru aceeași lună). Vom încerca să le includem în expoziția noastră. Propunerile dvs pot fi transmise la adresa de email: photos@orthphoto.netAleksander Wasyluk și Echipa OrthPhoto
Schimbă limba:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip