Τα νέα μας

Το OrthPhoto γιορτάζει τα 15α του γενέθλια
2019.04.10

Το OrthPhoto γιορτάζει τα 15α του γενέθλια

Σήμερα γιορτάζουμε τα 15α γενέθλιά μας. Πριν από μερικές εβδομάδες ξεκινήσαμε μερικά νέα projects με στόχο να τα παρουσιάσουμε τώρα αλλά απαιτείται λίγη ακόμη προετοιμασία (η ομάδα του OrthPhoto εργάζεται 100% εθελοντικά και κατά συνέπεια χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο). Όπως και να 'χει, από σήμερα μέχρι και το Πάσχα, ελπίζουμε να σας βλέπουμε στην ιστοσελίδα μας συχνότερα και σας προσκαλούμε να μας βοηθήσετε στο νέο αυτό ξεκίνημα του πανορθόδοξου εγχειρήματός μας. Μόλις τα projects μας είναι έτοιμα προς παρουσίαση, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Κατ' αρχάς, σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας και συνεισφέρετε στην κοινότητά μας με την αποστολή φωτογραφιών, τις ψήφους και τα σχόλιά σας. Εσείς δημιουργείτε την ιστοσελίδα και λόγω της παρουσίας και της δραστηριότητάς σας θέλουμε να αναπτύξουμε τόσο αυτήν όσο και τα φωτογραφικά projects.

Ελπίζουμε πως με μεγαλύτερη συμμετοχή τις επόμενες ημέρες - μέχρι το Πάσχα - θα αγγίξουμε υψηλότερα στατιστικά στοιχεία: 100 000 αναρτημένες φωτογραφίες, 500 000 σχόλια και 2 000 000 ψήφους. Είμαστε σχεδόν εκεί. Χρειαζόμαστε λίγη μεγαλύτερη συμμετοχή από εσάς! Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το όνομα χρήστη ή τον κωδικό σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να τα επανακτήσετε.


Έκθεση φωτογραφίας με τις καλύτερες φωτογραφίες:
Το πρώτο project το οποίο θέλουμε να προετοιμάσουμε είναι η επετειακή μας έκθεση. Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να επιλέξουμε τις φωτογραφίες της έκθεσης. Μπορείτε να στείλετε τις προτάσεις σας (1 φωτογραφία από κάθε μήνα) μέχρι τις 20 Απριλίου. Γράψτε το έτος και το μήνα και ακολούθως προσθέστε το link όπως στο παράδειγμα:
201901 https://www.orthphoto.net/photo.php?id=113767
201908 https://www.orthphoto.net/photo.php?id=113697

Παρακαλούμε, επίσης, να μας στείλετε ως τις 20 Απριλίου, μέχρι 15 από τις καλύτερες φωτογραφίες σας (από διαφορετικούς μήνες). Θα προσπαθήσουμε να τις συμπεριλάβουμε στην έκθεσή μας.

Οι προτάσεις σας μπορούν να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: photos@orthphoto.net


Aleksander Wasyluk και η ομάδα
αλλαγή γλώσσας:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip