вести

Pošaljite svoje fotografije za “OrthPhoto Foto nagrade”!
2019.07.15

Pošaljite svoje fotografije za “OrthPhoto Foto nagrade”!

Povodom 15-godišnjice “OrthPhoto”-a želimo da vas pozovemo da je proslavimo zajedno tako što ćete učestvovati u foto natečaju “OrthPhoto Foto nagrade”. Ovo je nešto više od takmičenja, mi želimo da sa vama proslavimo našu godišnjicu i najbolji način za to je da predstavite svoje radove i da vam pošaljemo nagrade za vašu aktivnost i kreiranje sadržaja veb stranice “OrthPhoto”-a.
Ovo su kratka pravila ovog takmičenja:
1. Takmičenje “OrthPhoto Foto nagrade” organizovano je povodom 15 godina “OrthPhoto”-a.
2. Svaki korisnik može poslati od 3 do 15 fotografija.
3. Da biste poslali fotografiju potrebno je da se prijavite na “OrthPhoto” i koristite obrazac ispod već učitane fotografije. Nakon isteka roka biće blokirana mogućnost dodavanja ili brisanja fotografija. Za takmičenje ćemo prihvatiti poslednjih 15 učitanih fotografija.
4. Dali smo mogućnost učitavanja fajlova visoke rezolucije, a ako se korisnik slaže, zamenićemo stari mali fajl - učitanim.
5. Rok za slanje fotografija će biti 31. Avgust.
6. Žiri će izabrati 20 fotografa koji će dobiti diplomu, foto-albume i “gadžete” (nagrada će vredeti oko 50 EUR)
7. Krajem avgusta / septembra organizovaćemo ceremoniju dodele nagrada i sastanak “OrthPhoto” korisnika u Poljskom Bialistok.
8. Žiri će biti internacionalan, a nagrade će biti dodeljene ne samo za najbolje fotografije. Kategorije će biti odredjene na sastanku žirija, mogu se zasnivati i na aktivnostima naših korisnika (glasovi ili komentari). Posebne kategorije će biti zasnovane ne samo na dostavljenim fotografijama, već i na takmičenju za koje je potrebno poslati najmanje 3 fotografije.
9. Najmanje 40 fotografija će biti štampano i predstavljeno tokom ceremonije dodele nagrada u vidu izložbe.
10. Broj nagrada može biti veći – to će zavisiti od mogućih partnerstava ili sponzorstava.
Ovim takmičenjem želimo da vas zamolimo da nam dozvolite da koristimo vaše fotografije na društvenim platformama (Instagram, Facebook). Koristeći vaše fotografije promovisaćemo sajt ali i vaš rad. Nikada nismo prodavali fotografije, ali ponekad posetioci izložbi to traže, tako da pa po prvi put želimo da vas zamolimo za mogućnost prodaje fotografija iz ovog takmičenja. Svi prihodi će ići za razvoj “OrthPhoto”-a i mi ćemo vas obavestiti ako prodamo vašu fotografiju. Verujemo da bi ova malo takmičenje moglo biti početak nečeg ozbiljnijeg u narednim godinama.Urednički tim
change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip