Τα νέα μας

Ανακοίνωση για υποβολή φωτογραφιών: Βραβεία OrthPhoto
2019.06.15

Ανακοίνωση για υποβολή φωτογραφιών: Βραβεία OrthPhoto

Στο πλαίσιο της 15ης επετείου του OrthPhoto, θέλουμε να σας καλέσουμε να γιορτάσετε μαζί μας, συμμετέχοντας σε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο "Βραβεία OrthPhoto". Αυτό είναι κάτι περισσότερο από έναν διαγωνισμό. Θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σας την επέτειό μας και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε είναι να παρουσιάσετε τα δικά σας έργα και να σας απονείμουμε βραβεία για τη δραστηριότητά σας και τη δημιουργία του περιεχομένου της ιστοσελίδας orthphoto.net.

Παρακάτω θα βρείτε τους όρους του διαγωνισμού:
1. Ο διαγωνισμός “Βραβεία OrthPhoto” οργανώνεται για να σηματοδοτήσει τη 15η επέτειο του OrthPhoto.
2. Κάθε χρήστης μπορεί να υποβάλει από 3 μέχρι 15 φωτογραφίες.
3. Για να υποβάλετε τις φωτογραφίες, πρέπει να συνδεθείτε στο orthphoto.net και να χρησιμοποιήσετε την ειδική φόρμα κάτω από τις φωτογραφίες που ήδη έχετε αναρτήσει. Μετά τη λήξη της προθεσμίας, η δυνατότητα προσθήκης ή αφαίρεσης φωτογραφιών θα απενεργοποιηθεί. Εάν έχουν υποβληθεί περισσότερες φωτογραφίες από τον μέγιστο αριθμό, μόνο οι τελευταίες 15 θα ληφθούν υπόψη.
4. Έχετε τη δυνατότητα μεταφόρτωσης αρχείων υψηλής ανάλυσης για τον διαγωνισμό, και, εάν συμφωνείτε, θα αλλάξουμε τα αρχικά μικρού μεγέθους αρχεία που είναι ήδη αναρτημένα στην ιστοσελίδα με τα καινούργια.
5. Η προθεσμία για την αποστολή φωτογραφιών είναι η 31η Αυγούστου.
6. Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει 20 φωτογράφουs οι οποίοι θα λάβουν ένα δίπλωμα, φωτογραφικό άλμπουμ και gadgets (το βραβείο θα αξίζει συνολικά περίπου 50 ευρώ).
7. Στο πρώτο εξάμηνο του Σεπτεμβρίου θα οργανώσουμε εκδήλωση απονομής των βραβείων και συνάντηση των μελών του orthphoto.net στο Bialystok, Πολωνία.
8. Η κριτική επιτροπή θα έχει μέλη από όλο τον κόσμο και τα βραβεία θα δωθούν όχι μόνο για την καλύτερη κατηγορία φωτογραφιών. Οι κατηγορίες θα αποφασιστούν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των μελών της κριτικής επιτροπής και θα μπορούσαν να βασιστούν στη δραστηριότητα των χρηστών μας (ψήφους ή σχόλια).
9. Θα εκτυπωθούν και θα εκτεθούν τουλάχιστον 40 φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων.
10. Ο αριθμός των βραβείων ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος – θα εξαρτηθεί από τις συνεργασίες ή τη χρηματοδότηση.

Με την εγγραφή σας στον διαγωνισμό, μπορείτε να μας βοηθήσετε να προωθήσουμε περισσότερο την ιστοσελίδα OrthPhoto.NET, καθώς και τα καλλιτεχνικά σας έργα, επιτρέποντάς μας να μοιραστούμε τις φωτογραφίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram / Facebook).

Ποτέ δεν έχουμε πουλήσει οποιαδήποτε φωτογραφία, αλλά ενίοτε οι επισκέπτες των εκθέσεών μας το ζητούν. Έτσι, για πρώτη φορά, θέλουμε να σας ζητήσουμε να μας επιτρέψετε να πουλήσουμε ορισμένες φωτογραφίες του διαγωνισμού. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ανάπτυξη του OrthPhoto.net και θα σας ενημερώσουμε αν πουλήσουμε οποιαδήποτε φωτογραφία σας.

Πιστεύουμε πως αυτός ο μικρός διαγωνισμός θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας μεγαλύτερης εκδήλωσης τα επόμενα χρόνια.

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@orthphoto.net για περισσότερες πληροφορίες.


Η Ομάδα Διαχείρισης
αλλαγή γλώσσας:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip