Τα νέα μας

Χριστὸς ἀνέστη! Ἀληθῶς ἀνέστη!
2020.04.18

Χριστὸς ἀνέστη! Ἀληθῶς ἀνέστη!

Χριστὸς ἀνέστη! Ἀληθῶς ἀνέστη!

Αγαπητοί φίλοι,

Σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή της χρονιάς, κατά την οποία γιορτάζουμε την Εορτή των Εορτών, θέλουμε να σας ευχηθούμε ευλογημένο και χαρούμενο Πάσχα. Υγεία και πολλές ευκαιρίες για να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας.

Ελπίζουμε ότι αυτή η δύσκολη συγκυρία θα περάσει γρήγορα, αλλά καθώς είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια, έχουμε προετοιμάσει για εσάς κάποιες αλλαγές στην ιστοσελίδα μας και πιστεύουμε ότι σύντομα θα υπάρξουν πολλές περισσότερες.

1. Νέα Ομάδα Διαχείρισης

Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να σας προσκαλέσουμε να μας βοηθήσετε σε αυτήν τη διαδικασία ανανέωσης. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε και να γίνετε μέλος της Ομάδας Διαχείρισης του OrthPhoto, στείλτε μας email στο info@orthphoto.net! Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να αναπτύξουμε νέα πράγματα!

2. Διαδικτυακές συναντήσεις

Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση, η οποία ήταν πολύ επιτυχής και σκεφτόμαστε τις επόμενες συναντήσεις. Κάποιες από αυτές μπορεί να είναι θεματικές, άλλες στις μητρικές σας γλώσσες. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με θέμα το Πάσχα, εάν μπορείτε να παρουσιάσετε στις φωτογραφίες σας πώς είναι στη χώρα σας, επικοινωνήστε μαζί μας και στείλτε μερικές φωτογραφίες. Η ιδέα είναι να μιλήσουμε για διαφορετικές τοπικές παραδόσεις και να μάθουμε περισσότερα ο ένας από τον άλλο. Θα είναι επίσης μια ευκαιρία για τη διαδικτυακή συνάντηση του Πάσχα για Ορθόδοξους φωτογράφους

3. Αλλαγές στην ιστοσελίδα

Δεν καταφέραμε να έχουμε ακόμη τη νέα έκδοση, αλλά έχουμε ξεκινήσει αλλαγές στην υπάρχουσα ιστοσελίδα:

- Έχουμε νέα αρχική σελίδα με κυλιόμενο πλαίσιο στο οποίο παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες μας σε διάφορα θέματα (τρέχουσα εορτή, ενδιαφέροντα μέρη, φωτογραφίες από εκθέσεις ή διαγωνισμούς ή καλύτερες φωτογραφίες από τα αρχεία του OrthPhoto).

- Οι μικρογραφίες (thumbnails) των φωτογραφιών είναι πολύ μεγαλύτερες τώρα.

- Η ιστοσελίδα έγινε λίγο πιο φιλική για κινητά και ελπίζουμε ότι σύντομα θα γίνουν περισσότερες βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα.

- Από σήμερα μπορείτε να ανεβάσετε μεγαλύτερες φωτογραφίες: έως 2,5 MB και για την περίοδο του Πάσχα μπορείτε να ανεβάσετε 6 φωτογραφίες την ημέρα. Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες αλλαγές.

Ψάχνουμε για ειδικούς στην πληροφορική και γραφίστες που θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας στην τρέχουσα αλλά και σε νέα έκδοση του OrthPhoto. Ίσως υπάρχει κάποιος που θέλει να κάνει μια νέα εφαρμογή για κινητά; Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@orthphoto.net.

4. Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Διαθέτουμε κανάλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία θέλουμε να μοιραστούμε και τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να τα βρείτε στην αρχική μας σελίδα. Εάν θέλετε να μας βοηθήσετε στη διαχείριση αυτών των μέσων, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

5. Πρόκληση για το Πάσχα

Πρόσφατα φτάσαμε τις 100.000 φωτογραφίες. Υπάρχει ακόμη κάτι που πρέπει να επιτευχθεί (https://www.orthphoto.net/statistics.php): 500.000 σχόλια και 2.000.000 ψήφοι.

Θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να είστε πιο ενεργοί στην ιστοσελίδα. Έτσι για όσους θα ψηφίσουν στις φωτογραφίες και θα γράψουν σχόλια, ετοιμάσαμε μερικά λευκώματα φωτογραφιών από τη σειρά "Colours of Orthodoxy". Μόλις φτάσουμε αυτούς τους αριθμούς, θα στείλουμε στείλουμε τα λευκώματα σε όσους είναι πιο ενεργοί στην ιστοσελίδα και γράφουν τα πιο ενδιαφέροντα και πολύτιμα σχόλια.,

Ελπίζουμε να σας αρέσουν οι ιδέες μας και θα είστε μαζί μας τις επόμενες ημέρες!


Ομάδα Διαχείρισης του
αλλαγή γλώσσας:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip