Știri

Hristos a Înviat! Adevărat a Înviat!
2020.04.18

Hristos a Înviat! Adevărat a Înviat!

Hristos a Înviat!
Adevărat a Înviat!

Dragi prieteni,
În acest moment special al anului, în care sărbătorim Învierea Domnului nostru Iisus Hristos, vă dorim Paști cu binecuvântare și bucurie. Să fiți sănătoși și să aveți parte de multe ocazii pentru a face fotografii frumoase, pe care să le puteți împărtăși cu noi.
Sperăm că această perioadă dificilă va trece repede, dar până atunci v-am pregătit câteva schimbări pe site, și credem că în curând vor fi mult mai multe.

1. Echipă editorială nouă

În primul rând, dorim să vă invităm să ne ajutați în acest proces de reînnoire. Dacă doriți să ne ajutați și să faceți parte din echipa editorială OrthPhoto, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la info@orthphoto.net! Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a dezvolta lucruri noi!

2. Întâlniri online
Am organizat prima întâlnire online, care a avut un mare succes, și ne gândim deja la întâlnirile următoare. Unele dintre ele ar putea fi tematice, altele ținute în anumite limbi materne. Vrem să începem cu un subiect despre Paști, așa încât, dacă puteți prezenta fotografii care ilustrează Sărbătoarea Paștilor din țara voastră, contactați-ne și trimiteți-ne câteva astfel de fotografii. Ideea noastră este să vorbim despre diferite tradiții locale și să învățăm mai multe unii de la alții. Va fi, de asemenea, ocazia întâlnirii online de Paști pentru fotografii ortodocși.

3. Modificări pe web
Nu am reușit să avem încă o versiune nouă, dar am început modificări pe site-ul curent:
- avem o nouă pagină de pornire cu slider în care vă prezentăm unele dintre cele mai bune fotografii ale noastre pe diferite subiecte (sărbători curente, locuri interesante, fotografii din expoziții sau concursuri ori cele mai bune fotografii din arhivele OrthPhoto)
- miniaturile sunt mult mai mari acum
- vizualizarea pe mobil (aspectul "mobile friendly") este mai bună și sperăm că în curând vor fi mai multe îmbunătățiri în acest sens
- se pot încărca fotografii mai mari - până la 2,5 MB, iar pentru perioada Paștilor puteți încărca 6 fotografii pe zi. În curând vor fi mai multe schimbări.
Căutăm designeri IT și graficieni care doresc să lucreze cu noi la versiunea actuală și, de asemenea, la versiunea nouă a Orthphoto. Poate dorește cineva să facă o aplicație pentru telefoane mobile? Vă rugăm să ne contactați la info@orthphoto.net.

4. Social media
Avem canalele noastre de social media unde dorim să împărtășim de asemenea fotografiile dvs. Le puteți găsi pe pagina noastră de pornire. Dacă doriți să ne ajutați în gestionarea acestor canale, nu ezitați să ne contactați.

5. Concurs de Paști
Recent am ajuns la 100 000 de fotografii. Mai avem însă ceva de realizat (https://www.orthphoto.net/statistics.php): 500 000 de comentarii și 2 000 000 de voturi.
Vrem să vă încurajăm să fiți mai activi pe site, așa că pentru cei care vor vota fotografii și vor scrie comentarii am pregătit câteva albume foto din seria noastră „Culorile Ortodoxiei”. Imediat ce vom atinge nivelurile de comentarii și de voturi menționate anterior, le vom trimite celor care au fost cei mai activi pe site și care au scris cele mai interesante și de valoare comentarii.
Sperăm să vă placă ideile noastre și că veți fi alături de noi!


Echipa editorială OrthPhoto
Schimbă limba:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip