вести

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА 16. МЕЂУНАРОДНОЈ ИЗЛОЖБИ ФОТОГРАФИЈА
2021.09.16

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА 16. МЕЂУНАРОДНОЈ ИЗЛОЖБИ ФОТОГРАФИЈА"ПРАВОСЛАВЉЕ НА ИНТЕРНЕТУ 2021"

Позивамо Вас да узмете учешће на 16. Међународној изложби фотографија под називом "Православље на интернету 2021" у организацији Друштва љубитеља фотографије, филмских и видео остварења "БЕОФОТО" из Беочина.

На конкурс се шаље до пет фотографија православног садржаја у електронском облику, формата 20 x 30 (20,3 x 30,5) у 300 dpi. Право учешћа имају фотографије које су пре тога објављене на било којој интернет адреси. Као доказ, аутори су дужни да уз фотографију пошаљу и линк ка истој. Котизација се не плаћа. Фотографије у назначеној резолуцији слати на мејл адресу: drustvobeofotobeocin@gmail.com

У конкуренцију за избор најуспешнијих радова узимаће се фотографије пристигле закључно са 3.октобром 2021. године. Жири Фото савеза Србије од прихваћених радова изабраће фотографијe које ће се наћи у каталогу и на изложби која се планира у Дому културе у Беочину. Признања и похвале доделиће се у појединачној конкуренцији и за колекцију фотографија, као и награда „Сава Драгојловић“ за најбољу фотографију домаћег аутора у избору жирија организатора.

Информације о досадашњим изложбама можете погледати на сајту Друштва Беофото Беочин, на адреси: http://www.beofoto.rs/
Друштво "Беофото" Беочин
21 300 Беочин, Србија, ул. Јована Грчића Миленка 27
Лице за контакт: Исмет Иса Адемовски, председник Друштва Беофото Беочин Контакт телефон: +381 62 233 394 (Viber ,WhatsApp, Telegram).
0
change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip