news

2006.07.14

Përvjetori i parë orthphoto.net

Dëshirojmë t’ju informojmë se më datën 10 prill 2005 mbushet një vit që nga fillimi i shërbimit www.orthophoto.net. Deri tani janë regjistruar mbi 450 perdorues. Janë publikuar mbi 1700 fotografi dhe shkrojtur mbi 23000 komente. Çdo ditë dalin 5-10 fotografi të reja.

Orthophoto është një shërbim Ortodox që referohet në subjekte të karakterit Otodox. Është krijuar nga njerëz nga Polonia, Rusia, SUA, Ucraina, Sërbia dhe Mali i Zi. Qëllimi i saj është të pasqurojë bukurinë dhe traditën Ortodoxe me anë të fotografive. Komentet, përshkrimet dhe teknikat fotografike shtohen shpeshherë nga fotografët. Kjo bën të mundur njohjen më nga afër të fotografëve me experiencë si dhe përmisimin në fushën e fotografisë.
Regjistrimi në shërbimin Orthophoto.net është falas. Çdo kush mund të shtojë fotografi por në perputhje me objektin e faqes .

Deri tani ka shërbime në pesë gjuhë: poloneze anglisht, ukrainase, sërbisht, rusisht. Dëshirojmë që faqja të jetë sa më e thjeshtë dhe e kapshme nga njerëz te vendeve të tjera, për këtë qëllim kemi planifikuar shtimin e varianteve në gjuhë të tjera: frëngjisht, greqisht, rumanisht, bullgarisht. Në qoftë se dëshironi të na ndihmoni në krijimin e varianteve në gjuhë të reja na kontaktoni në office@orthophoto.net

Jeni të mirëpritur të shihni, komentoni dhe të shtoni fotografi të reja!


Grupi redaktues
change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip