news

Artikull për orthphoto.net
2006.07.14

Artikull për orthphoto.net

Fotografi të publikuara në faqen tonë janë shfaqur në kopertën e revistës Przeglad Prawoslawny- revista mujore më popullore në Poloni.
Grupi i redaksisë zgjodhi dy fotografi të vendosura në faqen tonë nën emrin e përdoruesit slawek:
*lutje afër kishës* Shën. Petersburg
*Një polikromi e re e mrekullueshme* Kisha e Shën. Triadhës Bialystok*

Përvec kësaj, në botimin e muajit korrik(7/229) u publikua një artikull me shërbimet e ofruar nga faqja www.cerkiew.pl dhe www.orthphoto.net (16.07.2004)

Grupi redaktues
change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip