Albanian Bulgarian English French Georgian Greek Polish Romanian Russian Serbian Ukrainian

We are sorry, but we are having difficulty offering a version in this language

Because OrthPhoto is dependant on a totally volunteer editorial team. and currently we do not have anyone to translate and manage the site in your language, we apologize that some translations posted here may be out of date, and others have to be in English. To change this we invite you to join our editorial team (write to info@orthphoto.net). It is not hard work, but it is a great gift to your Church, your country, and others who speak your language.

The soul of the church
The soul of the church
TATAR OVIDIU TEODOR [ovidiutatar]
Храм Христовог Васкрсења
Храм Христовог Васкрсења
Milos Bulatovic [Miselloo]
Metropolitan Isaias of Tamassos and Oreini
Metropolitan Isaias of Tamassos and Oreini
Aleksander Wasyluk [alik]
Fr Michał Czykwin
Fr Michał Czykwin
Aleksander Wasyluk [palavos]
Monastery of Saint Herakleidios
Monastery of Saint Herakleidios
Aleksander Wasyluk [alik]
Манастир Горњи Брчели
Манастир Горњи Брчели
Milos Bulatovic [Miselloo]
photo of the week

[En]:New photos

[En]:From the archive: 20162020.04.06
We have decided to organize online meeting to speak about orthodox photography and future of OrthPhoto project.
Please join our online discussion on Wednesday 8th of April
2019.12.21
E gjithë kjo rrethanë e jashtëzakonshme dhe e dhimbshme, na detyron të shtyjmë ceremoninë e ndarjes së çmimeve, e promovimit të albumit fotografik “Ngjyrat e Orthodhoksisë Shqipëria” dhe të çeljes së ekspozitës me fotografi pjesëmarrëse në konkurs (të cilat ishin programuar për t’u zhvilluar në muajin dhjetor, përpara të kremtes së Krishtlindjeve), për një periudhë më të vonë, në 19 të muajit janar të vitit 2020.

I am glad and I congratulate your efforts for our Orthodox Church in all the countries of the world, something which is particularly needed now, that is to work together and be united as Orthodox.


change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip