вести

2018.04.10
Драги пријатељи, у овом посебном тренутку у години када прослављамо празник над празницима желимо да вам пожелимо благословени и весели Ускрс и многе прилике да снимите лепе фотографије које можете поделити са нама.
2017.10.06
Упућујемо Вам позив за учешће на 12. Међународној изложби фотографија под називом "Православље на интернету 2017" у организацији Друштва љубитеља фотографије, филмских и видео остварења "БЕОФОТО" из Беочина.
2017.04.10
Данас славимо 13 година постојања нашег вебсајта (почели смо на дан Велике Суботе, односно дан када Свети Огањ силази у Јерусалим).
Неопходни сте у нашем интернационалном тиму и такође су нам потребни Ваши коментари и идеје пре него што кренемо са озбиљним радом на редизајну.
2016.09.23
ФОТОГРАФИЈА"ПРАВОСЛАВЉЕ НА ИНТЕРНЕТУ"
2016.04.09
Поводом наше годишњице, нећу се много бавити статистиком и дешавањима последњих годину дана. Генерално, активност нам није на завидном нивоу. Сви статистички подаци су доступни на нашем сајту. Као и претходне године, отворили смо неколико изложби и покушали одржати сајт у животу.
2015.10.05
Морали смо одложити нашу нову изложбу због свакодневних обавеза. Настављамо са радом и продужавамо рок за слање Ваших фотографија.
2015.06.25
Бранислав Бацковић, Бацко, мајстор фотографије ФСС из Лознице, изненада је преминуо синоћ у Коронарној јединици Интерног одељења.
Бацко ће остати упамћен као човек велике енергије, добар пријатељ и фотограф са великим бројем награда и признања.
2015.04.24
Пошто је прошла кратка Божићна пауза, враћамо се презентацијама фотографија и аутора које смо одабрали у 2014. год. Подсећамо вас да уредничко особље и претходно изабрани победници, одабирају по једну фотографију месечно.

Победник у мају је био Славомир Кирилук (slawek). Његова фотографија приказује фреску у цркви светогДуха у Биалистоку, која је била ново израђена.
2015.04.10
Данас славимо нашу годишњицу. Овога пута то је велика петак, пре 11 година је била субота, у време када се Света Светлост јавља. Што се тиче интернета можемо рећи да смо веома стари сајт и надамо се да смо и даље веома важни и неопходни за Цркву.

Драго нам је што свих ових година представљамо лепоту православља и покушавамо да будемо права панордоксна заједница.
2015.04.10
Припремајући изложбу резимирали смо нашу активност и одлучили смо да изаберемо једну најбољу фотографију
из сваког месеца. Фотографије ће бити изабране од стране победника осталих месеци и редакција. Ово радимо од априла 2004. године, када смо креирали наш сајт. Први победник је била Јоанна Колерска (асиа_о).
1 2 3 4 ... next
change language:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip