Τα νέα μας

2019.06.15
Στο πλαίσιο της 15ης επετείου του OrthPhoto, θέλουμε να σας καλέσουμε να γιορτάσετε μαζί μας, συμμετέχοντας σε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο "Βραβεία OrthPhoto". Αυτό είναι κάτι περισσότερο από έναν διαγωνισμό. Θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σας την επέτειό μας και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε είναι να παρουσιάσετε τα δικά σας έργα και να σας απονείμουμε βραβεία για τη δραστηριότητά σας και τη δημιουργία του περιεχομένου της ιστοσελίδας orthphoto.net.
2019.04.10
Σήμερα γιορτάζουμε τα 15α γενέθλιά μας.
Κατ' αρχάς, σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας και συνεισφέρετε στην κοινότητά μας με την αποστολή φωτογραφιών, τις ψήφους και τα σχόλιά σας. Εσείς δημιουργείτε την ιστοσελίδα και λόγω της παρουσίας και της δραστηριότητάς σας θέλουμε να αναπτύξουμε τόσο αυτήν όσο και τα φωτογραφικά projects.
2018.06.06
Με χαρά ανακοινώνουμε τον πρώτο νικητή της "Φωτογραφίας του μήνα". Μερικές πληροφορίες γι'.
Συχαρητήρια Mihajlo!
2018.06.06
Με την ευκαιρία των 14ων γενεθλίων μας, ανακοινώνουμε πως επαναφέρουμε την επιλογή της καλύτερης φωτογραφίας του μήνα.
Υποσχεθήκαμε, επίσης, να δώσουμε 5 μεγάλα και 10 μικρά λευκώματα σχετικά με την Ορθοδοξία στην Πολωνία σε αυτούς που σχολιάζουν και ψηφίσουν φωτογραφίες.

Λόγω της νέας Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων GDPR (General Data Protection Regulation) που ισχύει από τις 25 Μαΐου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για την αποστολή πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες του OrthPhoto και τη βάση δεδομένων μας διαχειρίζεται η Society OrthNet.
2018.05.04
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Εκκλησία της Κύπρου, την OrthPhoto.net, την Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου και το Τμήμα Εκδόσεων της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας με στόχο να παρουσιάσει την ποικιλομορφία και την ομορφιά της Ορθοδοξίας στην Κύπρο. Μέσω αυτού του διαγωνισμού, που θα κορυφωθεί με την έκδοση ενός λευκώματος και μια έκθεση, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε στο ευρύτερο κοινό τη χριστιανική ζωή στην Κύπρο.
2017.07.04
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον νέο μας διαγωνισμό - “Χρώματα Ορθοδοξίας. Βουλγαρία”. Αναζητούμε φωτογραφίες από την Βουλγαρία στις κατηγορίες: Αρχιτεκτονική και τοπίο, Πορτραίτο, Ρεπορτάζ.
Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 5/06/2017 και τελειώνει στις 21/08/2017.
2017.07.02
Αυτό το καλοκαίρι, το μοναδικό διαδικτυακό project, OrthPhoto.net, παρουσιάζει εκθέσεις φωτογραφίας που απεικονίζουν την ομορφιά της Ορθοδοξίας στη Λιθουανία, τη Φινλανδία και τη Ρωσία.
2017.04.10
Σήμερα γιορτάζουμε την 13η επέτειο από την ημέρα που ξεκινήσαμε την ιστοσελίδα μας (Μ. Σάββατο - την ώρα της αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα)
2016.04.09
Γι’ αυτή μας την επέτειο, δε θα γράψω πολλά λόγια για στατιστικά και τι πραγματοποιήθηκε την περασμένη χρονιά. Σε γενικές γραμμές είμαστε λιγότερο ενεργοί και έτσι τα στατιστικά στοιχεία μας είναι λιγότερο εντυπωσιακά. Τα νέα δεδομένα είναι διαθέσιμα στη σελίδα των στατιστικών. Όπως και κατά το προηγούμενο έτος, πραγματοποιήσαμε μερικές εκθέσεις και προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ιστοσελίδα ενεργή.
2015.06.24
Ο διαγωνισμός αφιερώνεται στα ακίνητα μνημεία της Ανατολικής Χριστιανικής παράδοσης, η σπουδαιότητα των οποίων είναι πολύ μεγάλη και αποτελούν τμήματα της πολιτιστικής κληρονομιάς όλων των λαών της γης. Η Δ.Σ.Ο επέλεξε αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπου η ανθρωπότητα για ακόμη μια φορά γίνεται μάρτυρας καταστροφής μνημείων πολιτισμού από φανατικές θρησκευτικές ομάδες.
1 2 3 4 ... Επόμενο
αλλαγή γλώσσας:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip