Τα νέα μας

2017.07.04
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον νέο μας διαγωνισμό - “Χρώματα Ορθοδοξίας. Βουλγαρία”. Αναζητούμε φωτογραφίες από την Βουλγαρία στις κατηγορίες: Αρχιτεκτονική και τοπίο, Πορτραίτο, Ρεπορτάζ.
Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 5/06/2017 και τελειώνει στις 21/08/2017.
2017.07.02
Αυτό το καλοκαίρι, το μοναδικό διαδικτυακό project, OrthPhoto.net, παρουσιάζει εκθέσεις φωτογραφίας που απεικονίζουν την ομορφιά της Ορθοδοξίας στη Λιθουανία, τη Φινλανδία και τη Ρωσία.
2017.04.10
Σήμερα γιορτάζουμε την 13η επέτειο από την ημέρα που ξεκινήσαμε την ιστοσελίδα μας (Μ. Σάββατο - την ώρα της αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα)
2016.04.09
Γι’ αυτή μας την επέτειο, δε θα γράψω πολλά λόγια για στατιστικά και τι πραγματοποιήθηκε την περασμένη χρονιά. Σε γενικές γραμμές είμαστε λιγότερο ενεργοί και έτσι τα στατιστικά στοιχεία μας είναι λιγότερο εντυπωσιακά. Τα νέα δεδομένα είναι διαθέσιμα στη σελίδα των στατιστικών. Όπως και κατά το προηγούμενο έτος, πραγματοποιήσαμε μερικές εκθέσεις και προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ιστοσελίδα ενεργή.
2015.06.24
Ο διαγωνισμός αφιερώνεται στα ακίνητα μνημεία της Ανατολικής Χριστιανικής παράδοσης, η σπουδαιότητα των οποίων είναι πολύ μεγάλη και αποτελούν τμήματα της πολιτιστικής κληρονομιάς όλων των λαών της γης. Η Δ.Σ.Ο επέλεξε αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπου η ανθρωπότητα για ακόμη μια φορά γίνεται μάρτυρας καταστροφής μνημείων πολιτισμού από φανατικές θρησκευτικές ομάδες.
2015.04.24
After a short Easter break we are back with the presentation of photos and authors that we have chosen in 2014. We remind you, that the editorial staff and previously selected winners, choose one photo per month.

The winner of May 2014 was Slawomir Kiryluk (slawek). His picture shows fresco in the church of Holy Spirit in Bialystok, which was then freshly made.
2015.04.10
Preparing for the exhibition summarizing our activity, we have decided to choose one best photo from each month, from the very beginning. The photos will be chosen by winners of the other months and editorial staff. We do this since April 2004, when we created our site in the Internet. The first winner was Joanna Kolerska (asia_o).
2015.03.17
Με αυτό το μήνυμα θα θέλαμε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας και να σας ζητήσουμε να μας βοηθήσετε με τη συλλογή φωτογραφιών από άλλες χώρες (μπορείτε να στείλετε περισσότερες φωτογραφίες ακόμα και αν έχετε ήδη στείλει 5). Θέλουμε να κάνουμε την έκθεσή μας όσο το δυνατόν ευρύτερη.
2015.01.03
Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε τη συγκέντρωση φωτογραφιών για την έκθεση της 10η επετείου μας. Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε κάτι περισσότερο από μια απλή έκθεση ίσως ένα άλμπουμ φωτογραφιών, ημερολόγιο, photocast ή παρουσίαση διαφανειών. Ο σκοπός είναι να παρουσιαστούν οι φωτογραφίες σας offline και να προσεγγίσουν περισσότερους ανθρώπους.
2014.04.10
Εδώ και 10 χρόνια το OrthPhoto προσπαθεί να παρουσιάσει την ομορφιά της Ορθοδοξίας μέσω της φωτογραφίας. Από την άποψη της θρησκείας είναι ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, από την άποψη του διαδικτύου είναι ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.
1 2 3 4 ... Επόμενο
αλλαγή γλώσσας:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip