Τα νέα μας

2021.08.05

Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βραβείων OrthPhoto θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου στις 6 μ.μ. ώρα Βαρσοβίας στο Κέντρο Ορθοδόξου Πολιτισμού στο Μπιαλιστόκ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί επίσης διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του OrthPhoto, τον ιστότοπο του διαγωνισμού, το προφίλ του OrthPhoto στο Facebook και μέσω της πλατφόρμας Zoom.
2021.05.02
Η ιστοσελίδα φωτογραφιών Orthphoto.net με χαρά ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου διεθνούς διαγωνισμού φωτογραφιών με τίτλο «Βραβεία OrthPhoto - OrthPhoto Awards». Ο διαγωνισμός, που είναι ανοιχτός σε όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, δίνει την ευκαιρία μέσω της εικόνας να επικοινωνήσουμε και να μοιραστούμε με ένα ευρύτερο κοινό την ομορφιά της Ορθόδοξης Εκκλησίας και τον πολιτισμό των ανθρώπων της.
2021.04.17
Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, (Δ.Σ.Ο.) www.eiao.org στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της για την ανάδειξη και διαφύλαξη του Χριστιανικού Ορθόδοξου πολιτισμού και σε συνεργασία με την ιστοσελίδα OrthPhoto.net διοργανώνει τον τρίτο στην σειρά διαγωνισμό φωτογραφίας καλεί δε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε αυτόν.
2020.04.18
Σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή της χρονιάς, κατά την οποία γιορτάζουμε την Εορτή των Εορτών, θέλουμε να σας ευχηθούμε ευλογημένο και χαρούμενο Πάσχα. Υγεία και πολλές ευκαιρίες για να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας.
2020.04.06
We have decided to organize online meeting to speak about orthodox photography and future of OrthPhoto project.
Please join our online discussion on Wednesday 8th of April
2019.06.15
Στο πλαίσιο της 15ης επετείου του OrthPhoto, θέλουμε να σας καλέσουμε να γιορτάσετε μαζί μας, συμμετέχοντας σε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο "Βραβεία OrthPhoto". Αυτό είναι κάτι περισσότερο από έναν διαγωνισμό. Θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σας την επέτειό μας και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε είναι να παρουσιάσετε τα δικά σας έργα και να σας απονείμουμε βραβεία για τη δραστηριότητά σας και τη δημιουργία του περιεχομένου της ιστοσελίδας orthphoto.net.
2019.04.10
Σήμερα γιορτάζουμε τα 15α γενέθλιά μας.
Κατ' αρχάς, σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας και συνεισφέρετε στην κοινότητά μας με την αποστολή φωτογραφιών, τις ψήφους και τα σχόλιά σας. Εσείς δημιουργείτε την ιστοσελίδα και λόγω της παρουσίας και της δραστηριότητάς σας θέλουμε να αναπτύξουμε τόσο αυτήν όσο και τα φωτογραφικά projects.
2018.06.06
Με χαρά ανακοινώνουμε τον πρώτο νικητή της "Φωτογραφίας του μήνα". Μερικές πληροφορίες γι'.
Συχαρητήρια Mihajlo!
2018.06.06
Με την ευκαιρία των 14ων γενεθλίων μας, ανακοινώνουμε πως επαναφέρουμε την επιλογή της καλύτερης φωτογραφίας του μήνα.
Υποσχεθήκαμε, επίσης, να δώσουμε 5 μεγάλα και 10 μικρά λευκώματα σχετικά με την Ορθοδοξία στην Πολωνία σε αυτούς που σχολιάζουν και ψηφίσουν φωτογραφίες.

Λόγω της νέας Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων GDPR (General Data Protection Regulation) που ισχύει από τις 25 Μαΐου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για την αποστολή πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες του OrthPhoto και τη βάση δεδομένων μας διαχειρίζεται η Society OrthNet.
2018.05.04
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Εκκλησία της Κύπρου, την OrthPhoto.net, την Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου και το Τμήμα Εκδόσεων της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας με στόχο να παρουσιάσει την ποικιλομορφία και την ομορφιά της Ορθοδοξίας στην Κύπρο. Μέσω αυτού του διαγωνισμού, που θα κορυφωθεί με την έκδοση ενός λευκώματος και μια έκθεση, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε στο ευρύτερο κοινό τη χριστιανική ζωή στην Κύπρο.
1 2 3 4 ... Επόμενο
αλλαγή γλώσσας:
БългарскиEnglishFrançaisGeorgianΕλληνικάPolskiRomânãРусскийСрпскиУкраїнськаShqip